Cevap: Gerekçede Maddi Hata?
bi sorun çıkacağını sanmıyorum. Zira önemli olan hüküm kısmıdır. Ama sorun çıkarsa daha sonra kararın düzeltilmesi için mahkemeye bir dilekçe ile başvurabilirsiniz.
Alıntı:
Av.Nazlı Yolac rumuzlu üyeden alıntı
bi sorun çıkacağını sanmıyorum. Zira önemli olan hüküm kısmıdır. Ama sorun çıkarsa daha sonra kararın düzeltilmesi için mahkemeye bir dilekçe ile başvurabilirsiniz.
öncelikle teşekkür ederim ben polislik sınavını kazandım ilerde meslekteyken bir sorun çıkabilir mi yani bana sen bu mahkeme kararı sayesinde girdin polis okuluna ama kararında yanlışlık var seni meslekten ihraç ediyoruz aldığın maaşları da geri vereceksin diyebiilirler mi zira ben gerçekten mahkeme kararıyla yaşımı düzelttirip girebildim sınava çünkü yaşım 2 ay küçüktü
Alıntı:
bana sen bu mahkeme kararı sayesinde girdin polis okuluna ama kararında yanlışlık var seni meslekten ihraç ediyoruz aldığın maaşları da geri vereceksin diyebiilirler mi
böyle bir olasılık yok.
Alıntı:
Av.Nazlı Yolac rumuzlu üyeden alıntı
böyle bir olasılık yok.
öncelikle teşekkür ederim zaten kimliğim bu kararla değişti zaten sorun olsaydı nüfus kimliği değiştirmezdi galiba fazla paranoyağım allah razı olsun içimi rahatlattınız artık gönül rahatlığıyla okuluma gidecem saolun