Gittigidiyor.com'dan alışveriş yaptım ve
gittigidiyor.com'a kayıtlı bir kullanıcıdan vadofone özel numara satın aldım. satıcı sim kartı gönderdi. ancak daha sonradan hattı üzerime alamadım. vadofone bayisine gittiğimde böyle bir numaranın sistemde görükmediğini söylediler. sorunumu gittigidiyor.com müşteri destek hattına ilettim. bana bizimle alakası kalmadı sen ödemeyi yaptın satıcı ile görüş dediler. satıcı telefonlara ve mesajlarıma cevap verimiyor. banka hesap numaramı satıcıya mesaj attım ancak daha paramı iade etmedi. savcılık makamına suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım?
tşk.
Cevap: gittigidiyor.com'dan alışveriş yaptım ve
Ödemeyi onayladıysanız, GG den hiçbir hak talep edemezsiniz...
Bilinçsiz tüketicilerin internet üzerinden alışveriş yapmaları çok yanlış bir şeydir ve dolandırılma ihtimalleri çok yüksektir.
Bu yüzden 5,10 kira ucuz diye internet üzerinden alışveriş yapmaya kalkmayınız. 5,10 lira ucuza alırız derken hiç alamama ihtimaliniz yada kusurlu mal alabilme ihtimaliniz olduğunu unutmayınız.
savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz benim de başıma gelmişti. gittigidiyor dan hak talep edemezsiniz fakat satıcı tarafından dolandırıldığınız için satıcı kayıt bilgilerini savcılık ister ve davanız açılır.