Mehabalr.Çok özel bi durumdan dolayı maaşıma acele olarak haciz koydurmam gerekiyor. Bunu bir yakınım vasıtasıyla hangi şekilde yapabiliriz.
Printable View
Mehabalr.Çok özel bi durumdan dolayı maaşıma acele olarak haciz koydurmam gerekiyor. Bunu bir yakınım vasıtasıyla hangi şekilde yapabiliriz.
Korkarım bu sorunuza cevap alabilme şansınız yok!
Erdoğan bey acaba bir hukusuzluk mu sezinlendi sorumda.özel bir durum dedim sadece, bu durumdan dolayı yol göstermek hukuk açısından yanlış değerlendiriliyorsa bütün avukatlarımızın mesleklerini bırakması gerekir.hırsızların, dolandırıcıların müdafiileri olmalarını bırakın 3 kuruşluk garibanların ellerinde ne var ne yok almak, çoğunlugu icra davalarına bakmak ne derece hukuktur sonuna kadar tartışılır.
Borç ödemek için alınır. Borç aldım ödeyemedim. Avukat maaşımdan 4/1 oranında borcu tahsil ediyor..Şimdi o mu suçlu oldu?
müneccim olmaya gerek yok. güveneceğiniz birine bir evrak verir aynı gün icra müdürlüğünde işlem başlatır anında ve yerinde tebliğleri imzalar borcu üstlenirsin. aynı gün içinde maaşında haciz gelir.
Teşekkür polis arkadaşım