Ev sahibim kapıları yumrukluyor, ne yapmalıyım?
Normalde 15'inden 15'ine verdiğim kiraları bazı nedenlerden dolay bu ay önümüzdeki ayın 5'inde vereceğimi söylediğimde kapının önünde ev sahibine bağırmaya başladı. Kapıyı kapattım kapıları yumruklamaya başladı. Ne yapmalıyım polise mi savcılığa mı bilgi vermeliyim. Olanları nasıl kayıt etmeliyim. Kanıt olarak ne gösterebilirim.
Not 1 - Ev sahibim çalışan bir polis.
Not 2 - Ben önce ödüyorum sonra oturuyorum. Ödemeyi tahahüt ettiğim zaman 1 ayın doluğu gündür.
Bir kalp hastasyıım ve stres içerisindeyim. ne olur yardım edin.
Çok teşekkür ederim.
Cevap: Ev sahibim kapıları yumrukluyor, ne yapmalıyım?
Şahidiniz varsa karakola gidip şikayet edin.
şahidim yok maalesef. apartmanda kimse yok iken bunu yaptı. ne yapabilirim acaba. hala tehdit benmim için tartaklama riski bile var.
polis olup olmaması sizi etkilemesin___ Gerekli yerlere bir dilekçe verin... Polis dediğin devlet memuru hakkında soruşturma açılmasını hangi nedenle olursa olsun istemezler... Toplum tarafında yanlış yönde kaygı yaratan bir konu bu polisten çekinme durumu...
sorunda nereye ne dilekçesi vermem gerektiğini bilmemem. emniyet müdürlüğüne özel konumzla ilgili dilekçe vermem soruşturmaya konu olabilir mi ki?
birde adamın elinde benim 1000 tl depozitom var. kontratta da yazılı. ben bir kaç ay içersinde çıkacağım TOKİ'den ev aldım bugün yarın anahtar teslimini beklemeteyim.
sorun 1000 tl'nin üzerine yatmak istemesi ve kirayı buna karşılık vermeyeceğimi düşüncesi. bu kapsamda bana zor kullanmaya çalışıyor