İsim benzerliğinden icra tebliği
merhaba ben Mehmet BEKTAŞ,
Yeni evliyim ve tatil için şehir dışındayım. evime gelen icra tebliğ zarfının üzerinde benim adresim ve t.c numaram bulunmakta. söz konusu bir çek ve benim bununla hiç bir şekilde alakam yoktur. ayrıca ödeme emrinde geçen mehmet bektaş ismine ait adres, tebliğ zarfında ( benim adresim) yer alan adresle de bir benzerleği yoktur. boyle bir olay nasıl meydana gelebilir. bu durum karşısında benim yapmam gerekenler nelerdir. yeni evliyim tatilim zehir oldu eşim ile daha 1. haftadan tartışmaya başladık ne yapmam gerekiyor. lütfen acil yardım ödeme için bir hafta vermişler. lütfen acil yardıma ihtiyacım var. teşekkür ederim.
Cevap: İsim benzerliğinden icra tebliği
Borç sizin değilse tebligatın geldiği icra müdürlüğüne giderek itiraz edin.
Cevap: İsim benzerliğinden icra tebliği
ewet borç benim değil tek benzerlik isim olarak görünüyor kağıtlarda asıl borçlunun ismi ve adresi var. 3. şahıs olarak mehmet bektaş diye geçiyor ama adresi farklı, zarfta bulunan adres farklı. nasıl bir yanlışlık oluyor şaşıyorum bu tebliğ belgesini hazırlayan bakmıyormu ödeme emrinde bulunan adresten farklı bir adres olup olmadığına. ben istanbuldayım afyon 2. icra dairesinden geliyor. artık dava yoluyla itiraz edeyim. mahfettiler mutluluğumu. nasıl bir iştir anlamıyorum. ilginiz için teşekkür ederim.