Evimizin yanına çekilen duvar
Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Malum akrabalar arasında anlaşmazlıklar her zaman olur. Ama bizimkiler kadar öfke ve nefret yoktur herhelde başkalarında. Köyde bizim evimizin yanına amcam ev yaptı ve bizim görüş alanımızı da kapatacak şekilde yüksekçe bir duvar çekti aramıza. Yapma dediysekde kin ve nefret dolu olan amcam duvarı daha da yükselterek bizim eve gelen hava akımınıda engelliyecek şekilde yüksekltti. Şimdi bu duvar varlığı ile bizi rahatsız ediyor. Görüş alanımız ve güneş ışınlarını engelliyor. Hukuki olarak bu duvarın durumu nedir. Ben bir gece yıksam suş sayılırmı?
Tşk.ler.
Cevap: Evimizin yanına çekilen duvar.
Alıntı:
humanesc rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Malum akrabalar arasında anlaşmazlıklar her zaman olur. Ama bizimkiler kadar öfke ve nefret yoktur herhelde başkalarında. Köyde bizim evimizin yanına amcam ev yaptı ve bizim görüş alanımızı da kapatacak şekilde yüksekçe bir duvar çekti aramıza. Yapma dediysekde kin ve nefret dolu olan amcam duvarı daha da yükselterek bizim eve gelen hava akımınıda engelliyecek şekilde yüksekltti. Şimdi bu duvar varlığı ile bizi rahatsız ediyor. Görüş alanımız ve güneş ışınlarını engelliyor. Hukuki olarak bu duvarın durumu nedir. Ben bir gece yıksam suş sayılırmı?Tşk.ler.
Gece duvar yıkmak kolay mı? Gürültü patırtıya millet uyanmaz mı? Böyle olmayacak şeyleri kafanızdan çıkartın öncelikle.
TCK 151/1 den yargılanır muhtemelen para cezası alırsınız. Öncelikle duvarın yasal olup olmadığını belirlemek gerekiyor. Bir avukata danışın.