Cevap: İş merkezi yönetimi
Yönetim plânları, maliklerin 5/4 oranındaki kabulü ile geçerli olur. Kiracıların, plân üzerinde fikir beyanı veya onayı söz konusu değildir. Yönetim plânı hazırlanıp kabul edildikten sonra, malikler kiracıları ile yapacakları kontratoya özel hükümler koyup uygulayabilirler.
Alıntı:
Gezgin_06 rumuzlu üyeden alıntı
Yönetim plânları, maliklerin 5/4 oranındaki kabulü ile geçerli olur. Kiracıların, plân üzerinde fikir beyanı veya onayı söz konusu değildir. Yönetim plânı hazırlanıp kabul edildikten sonra, malikler kiracıları ile yapacakları kontratoya özel hükümler koyup uygulayabilirler.
Cevabınız için teşekkürler Sayın Gezgin,
İşmerkezinin tek bir maliki var, öyleyse kanuna uygun şekilde hazırlayıp, uygulayacağız.
Bu binanın zemin bölümünde bir banka faaliyet göstermektedir. Bankanın girişi de doğal olarak iş merkezinin girişinden ayrı ve cadde üzerindedir. Bu durumda kiracı konumundaki banka, işmerkezinin güvenliğini sağlayan personelin ücretine katılacak mıdır ve işmerkezinin ortak giderleri sayılan asansör bakım ücreti, elektrik su parası gibi giderlere de katılacak mıdır?