Eşimle ayrı iken başkasıyla berabermiş
Eşimle 1,5 seneden beri ayrıyız,8 aylık oğlum var ve ben boşanma davası açtım.Ancak eşimin facebookta boşanmadan başka birisiyle olduğunu öğrendim.Profilinde ilişkisi var yazıyordu ve onu çok seviyorum gibisinden yazılar vardı.Bu yazıları alsam mahkeme delil olarak kullanabilirmiyim?
Cevap: Eşimle ayrı iken başkasıyla berabermiş
Boşanma davanızın gerekçesi nedir? Sadakatsizlik dediyseniz bu siteden dijital ve print (yazılı) olarak alacağınız kanıtları mahkemede delil olarak kullanabilirsiniz.
Boşanmamızın sebebi,onun ailesi yüzünden sorunlar yaşıyorduk zaten asıl sebeb bana 2 aylık hamileyken ben senden soğudum dedi ve gitti ama asıl isteği ankarada ailesinin yanında yaşamaktı,ama ben bunları da dosyaya ekleyebilirim değil mi,peki bunun çocuğu görebilmesine etkisi olurmu,gerçi bebeğim 8 aylık ve hiç gelip görmedi 2-3 kere aradı sadece ,hastane masraflarını bile ödemeden beni annemle hastanede bırakıp gitti.
Şunlar yazıyordu sitede:
.... kişi ilişki durumunu ilişkisi var olarak değiştirdi deyince başka bi arkadaşıyla olan yazılarını okudum.Kim bu şanslı kız çok merak ettim demiş,eşimde sarışın kumral arası ankaralı papatyam o benim çok tatlı diye yazmış,başka bi arkadaşı da hayırlı olsun kardeşim demiş.Yani kendi sayfasında bu yazılar gözüküyor