İnternet dolandırıcılığı hakkında yardım
sayın forum uyelerı ve avukat abılerım kardeslerım sızden bır konu hakkında bılgı almak ıstıyorum yardımcı olur ısenız sevınırım
ankarada tanıstıgım bır arkadas bana sureklı amerıkadan haftada 2 kez notebook getırebılcegını soledı bu arkadasla cafede tanıstım sonra bu notebokkları satmak ıcın sahıbınden com ısımlı sıteye ılan verdım fıyat uygun oldugu ıcın sureklı aranıyordum herkes sıparıs verıyordu 6 ayda yaklasık 20 kısıye fıyatı 400 tl ıla 700 tl arasında degerı olan cıhaz sattım bu mustafa yılmaz ısımlı arkadas benım ıs yerıme gelıyordu benım hesabıma gelen paraları bu arkadasa verıyordum bu arkadasla telefonda yada ınternette hıc bır gorusmemız olmadı sonra bu arkadas ortadan kayboldu ve bır daha gelmedı sıparıs verenlerde haklı olarak benı savcılıga sıkayet ettıler ben ıse gırdım parca parca gonderebıldıgım kısılere para gonderdım taksıtle cep telefonu aldım telefon yolladım yetısebıldıgım kadar yolladım halada maasımı aldıkca yolluyorum 10000 tl gıbı bır para topladım benım karım olan parayı kendım aldım kalanını arkadasa verdım su anda 5000 tl cıvarında borcluyum farklı kısılere sıvıl polısler gelıp eve kagıt bırakıyolar gecen savcıya ıfade verdım 2 arkadas bırden vermıs savcı yurtdısına cıkıs yasagı koydu urunlerı gondermemı ıstedı yanı her ay bır dava gelıyor benım bu gune kadar polısle yada savcıyla hıc bır ısım olmadı su anda korktugum konu hapse atılmak bu konuda ne gıbı bır yol ızleyebılırım ben para aldıgım herkese parasını elımden geldıgınce oduyorum yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım
saygılarımla
Cevap: İnternet dolandırıcılığı hakkında yardım
Sayın emrah yavuzcan konu hakkında bir yorum yapmanız mumkunmudur acaba
saygılarımla
Sitemizde Kişiye Özel bir danışmanlık hizmeti yoktur.Lütfen tekrarlamayınız.
Ayrıca yazılarınızı Türkçe imla kurallarına göre yazınız.
Hukuki.Net Yönetim
Cevap: İnternet dolandırıcılığı hakkında yardım
Konu hakkında hiç bir yorum alamadım konu hakkında yardımcı olabilecek avukatlarımız bilgili arkadaşlarımın yardımcı olmasını rica ediyorum.
Saygılarımla