-
Müşteki şüpheli
geçen sene öss sınavı dönemlerinde arkadaşta kalırken orda bir küçük çaplı arkadaşımla komşuları arasında kavga olmuıştu adam bana ve arkadaşıma bıçak sallamıştı bana deymedi eğildim arkadaşımı hafif yaralandı küçük bir çizikle bıçakla üzerine koşunda arkadaş daş atmıştı adamın üzerine...bunun üzerine rapor alarak şikayette bulunmuştuk karşılıklı emniyette de anlaşmıştık şikayetçi değildik iki tarafta...aradan 6 ay sonra felan savcılıktan kağıt geldi gittim yeniden ifademizi aldılar kamu davası diye yine kapandı sanarken şimdide mahkeme çıktı ve olayda 3 kişi bizdik bide karşıdaki kişi ortada sadece ben varım mahkemeye gidecek iki tarafında şikayeti yok saten ama savcı kamu davası diye uzatıyor.öğrenciyim ben üniversiteye gidecem ve ilk defa hayatımda böyle bişey yaşıyorum mahkemeye gitmelimiyim tekde olsm bide nasıl bir sonuç çıkabilir.şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için mahkemem yarın yardımcı olursanız çok sevinirim....
-
Cevap: Müşteki şüpheli
Mahkemeye gidip hakime ifade vermelisiniz aksi halde zorla getirme kararı çıkabilir hakkınızda.
-
ama sadece ben varım gidecek olan...iki tarafında bir şikayeti yok dosya kapanma ihtimali varmı yada ceza alma ihtimalimiz...
-
Mahkemeye gidip ifadenizi verin. Endişe edilecek, çekinecek bir durum yok. Rahat olun.
-
çok teşekkür ederim yarın gidecem görecem sonucun ne oldunu...