Çıkar gözetilen birliktelik
çıkar olduğuyla ilğili bir şikayette bulunulsa bir bayan ve bu bayan sizden çocuk sahibi olmak üzere olan ve kendi rızasıyla kaçtığını beyan etmiş olsa bu şikatten ne ola bilir zira şu anda böyle bir dava açıla bileceği ile ilğili hata evlenmem le ilgilisürekli hatta arkadaşlarım tehtid alıyorlar ben hiç hayatımda mahkeme klarakol yüzü görmediğim için korkuyorum ne olur ne yapa bilirler ben ne yapmalıyım
Cevap: Çıkar gözetilen birliktelik
Alıntı:
yunusemre74 rumuzlu üyeden alıntı
çıkar olduğuyla ilğili bir şikayette bulunulsa bir bayan ve bu bayan sizden çocuk sahibi olmak üzere olan ve kendi rızasıyla kaçtığını beyan etmiş olsa bu şikatten ne ola bilir zira şu anda böyle bir dava açıla bileceği ile ilğili hata evlenmem le ilgilisürekli hatta arkadaşlarım tehtid alıyorlar ben hiç hayatımda mahkeme klarakol yüzü görmediğim için korkuyorum ne olur ne yapa bilirler ben ne yapmalıyım
Dil bilgisinde bu kullandığınız dile tam olarak ne denildiğini hatırlamıyorum ama anlamayı zorlaştıran bir dil olduğunu söyleyebilirim. Edilgen / pasif gibi birşey olsa gerekti, tamamen atıyor da olabilirim :)
Kendim ve ilgilenebilecek diğer kullanıcılar için sorunuzu tercüme etmeye çalışayım.
Sizden çocuk sahibi olmak üzere olan bir kadın var.
Bu kadın sizi şikayet etmeye hazırlanıyor.
Şikayet sebebi "çıkar". Neyin çıkarı, anlayamadım.
Kadın size kaçmış. Yaşı kaç?
Arkadaşlarınız o kadınla evlenmeniz için tehdit alıyorlar. Evlenecek olan sizken arkadaşlarınızın tehdit edilmesi garip değil mi?
Soru ne peki?
Cevap: Çıkar gözetilen birliktelik
1 ben avukat değilim
2 bahsi geçen hanım benimle resmi olarak evli değildir
3 bahsi geçen hanım şu anda doğum yapmış veya yapmak üzeredir
4 bu bayandan alınmış olan bir para vardır
5 aynı bayanla birliktelik üzere tutulmuş olan ev ile ilgili olan borçlar ödenmiştir
umarım derdimi bir nebze anlatabilmişimdir bu bayan bana dava açıp açmadığını bilmiyorum sadece bildiğim ben telefonumu kapatmak zorunda kalacak kadar ciddi tehdit altındayım hatta arkadaşlarıma ulaşıp onlara benimle ilgili tehditde bulunuyorlar ben yanlız olan bir insan olduğumdan ve adli olarak bir bilğim olmadığından sadece bu bayanın bana kaçtığını bunuda emniyetten ispat edebileceğimi bu bayanın yaşının ise 32 olduğunu biliyorum benden para hariç herhangi birşeyle ilgili şikayette bulunabileceklerini sanımıyorum ama yinede bir bilene yani size danışmak istedim bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim