Küfür içerikli post ve konular
Öncelikle merhabalar,
Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyaç duymaktayım.Bir forumum var,her türlü lisansı varolup hiçbir şekilde warez kullanılmayan bir forum.Bunun yanında ise bu foruma kendi çapında rakip olmak isteyen baska bir yer var.Ve bu forum sahibi kendi forumunda bizim hakkımızda gerek İsim Soyisim gerekse Nick bazında forumumuzun ismini telaffuz ederek ağır hakaret ve küfürler savurarak kişilik haklarınızı zedelemektedir.
Buna karşılık bu edilen küfür ve hakaretlerin hem normal ekran görüntülerini hem de google önbellek ekran görüntülerini aldım.Kısacası bu şahsın bir ceza almasını istiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim sizce.Bu kişinin hukuksal süreç dahilinde bir ceza alması söz konusu olur mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Cevap: Küfür içerikli post ve konular
Yapan şahısa seni şikayet edeceğim demeden savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin, sen şikayet edeceğini söylersen şahıs forumdaki konuları silebilir.
Kişilik haklarına saldırı ve hakaret.
Savcılığa giderken hakaretin ve küfürlerin geçtiği sayfaları farklı kaydet bilgisayarına cd'nin içine at delil olarak sun, o şekilde delil olarak kabul etmezler ama linklere tıklandığı zaman asıl konuyu görebilirler ;)
Cevap: Küfür içerikli post ve konular