Cevap: Aile özlemi ve boşanma
Kanımca sizin sorununuz hukuki değil, Birbirinizle ilgili iletişim bozuklukları... Sizin bir hukukçuya değil aile terapistine görünmeniz gerekiyor.
Neden mümkün olmasın, erkekler kadar kadın da kendi kararlarını alabilir ama nasıl ki eşlerin zırt pırt birbirlerini yalnız bırakmaları doğru değilse , tek taraflı kararlar almaya kalkışmak da bir o kadar yanlış tabii ki... Hakim her iki tarafı dinledikten sonra kimin daha çok yanlış yaptığına karar verecektir kuşkusuz ama bence de bunun için mahkemeye değil psikoterapiye ihtiyacınız var.
"Kadın dediğin söz dinler, erkek dediğin vurdu mu oturtur" larla olmaz.
Ben- cilik olmayacak bi kere.
Cevaplarınız için teşekkürler.Problemler birkaç kez olsa hiç sorun değil ancak çözülemeyecek bir aşamada olduğundan ve sürekli eşimin gidelim boşanalım,senden bıktım vb.. kelimeler kullanması artık bana kesin kararlar almanın yolunun gözüktüğünü belli etti.
Alıntı:
incsoft rumuzlu üyeden alıntı
Cevaplarınız için teşekkürler.Problemler birkaç kez olsa hiç sorun değil ancak çözülemeyecek bir aşamada olduğundan ve sürekli eşimin gidelim boşanalım,senden bıktım vb.. kelimeler kullanması artık bana kesin kararlar almanın yolunun gözüktüğünü belli etti.
Bunu diyen kadın boşanmak istiyorsa açsın boşanma davasını o zaman.
bu sebepden ötürü açılan boşanma davası kabul edilebilrmi yani?