6000 sayılı kanun kapsamında olanlar 3 ay içinde nasıl ve nereye başvuru yapacak??
Ödemekte olduğumuz yüklenme senedi borcundan personel ve amortisman giderlerinin düşülmesi için 3 ay içerisinde nereye ve nasıl başvuracağız bilen var mı acaba? Prosedür nedir? Yardımlarınız için teşekkürler....
Cevap: 6000 sayılı kanun kapsamında olanlar 3 ay içinde nasıl ve nereye başvuru yapacak??
Cevap: 6000 sayılı kanun kapsamında olanlar 3 ay içinde nasıl ve nereye başvuru yapacak??
Astsubaylık'tan istifa edenler 6000 Sayılı kanun gereği ayrıntılı dilekçe örneğini ve kanun hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki adresten bulabilirsiniz.
EDİT
Alıntı:
kurandevlet rumuzlu üyeden alıntı
Astsubaylık'tan istifa edenler 6000 Sayılı kanun gereği ayrıntılı dilekçe örneğini ve kanun hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki adresten bulabilirsiniz.
EDİT
2 mesajınız var, ikisi de reklam, bravo...
Askeri Okullara girenleri ve girdikten sonra çıkmaya çalışanları sömürenleri görmüştüm de, daha girmeden sömürmeye çalışanını da sayenizde gördüm, teşekkür ederim...
Alıntı:
kurandevlet rumuzlu üyeden alıntı
EDİT
Buradaki yazı bizzat bana ait olup, iktisap olduğu belirtilmemiş, emeğe saygı gösterilmemiştir. Sayın Recidivist'in dediği gibi bu iletiler reklamsa, benim emeğim pazarlanmaktadır. Üzücü.