Apartman ve site yönetimlerindeki zorbalara karşı nasıl mücadele edilir?
TÜRK Balıkadamları Kulübü'nde çıkan kavgada, 65 yaşındaki bir kişi, tabancasına sarılarak dehşet saçtı
Alınan bilgiye göre, Erenköy Kantarcı Rıza Sokak'taki Apartmanı'nın bazı sakinleri ile halen görevdeki bazı yöneticileri, apartman yönetiminin profesyonel bir firmaya devredilmesi konusunu görüşmek üzere Caddebostan'daki Türk Balıkadamlar Kulübünün Lokali'nde toplandı.
Toplantının sürdüğü ve yönetimi devralması düşünülen firma yetkililerinin sunum yaptığı sırada, aynı apartmanda oturan ve eski yönetici olduğu öğrenilen K. A. (61) lokale geldi. A., içeride bulunanlara ''Kim beni şikayet etti? Mahkemede bana nasıl iftira atarsınız?'' diyerek, yanında getirdiği silahla ateş açtı.
Apartman yöneticilerinden Y. S. (60) ve eşi N. S. (55) vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde öldü. A., bu sırada kendisine engel olmak isteyen ve elindeki tabancayı almaya çalışan dalış eğitmenleri H. E. ve E. E. 'ı da bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.
Yaralı E. ve E., Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
K. A.'ın yakalanması amacıyla başlatılan çalışmalar sürerken, şüphelinin, daha önce de aynı apartman sakinlerinden kimya mühendisi O. T. 'i üzerine araba sürerek yaraladığı ve bu nedenle 6 ay cezaevinde yattığı öğrenildi.
Haber Mynet
Yazık..
Bir çok aparman ve site sakini hemen hemen aynı durumlardan muzdarip oldukalrı bir gerçek; ya apartman yönetimini eline geçiren bir daha defteri başkasına kaptırmamaya çalışıyor, ya da hiç kimse o defteri almak istemiyor. Hal böyle olunca da kendini dünyanın hakimi sanan bazı kabadayılar da sınır tanımadan yolsuzluk ya da bina sakinlerine köle mumalemesi yapmaktan kaçınmıyorlar.
Buyurunuz bir örnek !!!
Kuşkusuz dedikodu da girdi işin içine olan oldu.
Bu hakkı nasıl buluyorlar kendilerinde , kim ki bunlar böylesine şehrin göbeğinde , eli silahlı olarak cirit atabiliyor?
Konut yönetimleri yasa ile belirlenmiş ama neden kat sakinleri yönetimilerini bir avukata veya mali müşavire vermek yerine kendi içlerinde yönetmeye kalkışır ki?
Elden para toplama vs. lerin önüne geçilmeli ...
Kesin çözümler getirilmese işte böyle şehir eşkiyaları da çığ gibi çoğalıırlar. Uğraşmak istemeyen veya beladan kaçınmak isteyen diğer vatandaşlar da onlara bir güzel meydanı boş bırakırlarsa olacağı budur..