Merhaba,
Bugün profilim bir sitede yayınlanmış. Ve de ben de şikayet etmek istedim ama o zaman sitedeki üyeliklerim kapanmıştı...
Sizce birşey çıkar mı??? Bulunur mu profil yayınlayablar...
Printable View
Merhaba,
Bugün profilim bir sitede yayınlanmış. Ve de ben de şikayet etmek istedim ama o zaman sitedeki üyeliklerim kapanmıştı...
Sizce birşey çıkar mı??? Bulunur mu profil yayınlayablar...
Profil derken hangi profil bilgilerin yayınlanmış.
Kişisel bilgilerim, telefon nom...Bu tür bilgilerim yayınlanmıştı...Ama 1-2 saat içinde hemen silindi..Polis işlem yapmaya çalışacağız dedi ama onlar da çok işin ehli değillerdi. Sizce şuan ortada hiç bir delil yokken işlem devam eder mi?
Merhaba,
İlgili profilin, izinsiz olarak bir sitede yayınlandığının ispatlanması gerkemektedir.
Şu durumda tarafınızdna yapılan bir mahkeme tespiti görülmemektedir.
Bir anlık böyle bir tespitin yapıldığını varsayalım;
Bu durumda kendi rızanızla internet ortamına aktardığınız bir profilin başka bir eyrde yayınlanmasındaki şikayet gerekçeniz de önemli bir husus.
Mevcut olayda site zaten içeriğini kaldırdığına göre hukuki menfaatinizin ne olduğu sorgulanacaktır.
Benzer olaylar için mutlaka bir tespit yaptırılmalıdır aksi durumda hangi konu olursa olsun site içeriğini değiştiren kişiye karşı olayı ispatlamanız mümkün olmayacaktır.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Şİmdi anlayamadığım konu şu ki, polis benim verdiğim site admini ile iletişime geçi, bunu kimin yaptığını bulamaz mı ??
Siteyle iletişime geçip o entyleri kimin yaptığını bulabilirler ama kurumsal çalışan bir siteyse sıradan forumlar falan çok az ip kaydeder.
Polis, veya savcılık bu şekilde yayında olmayan bir profil için herhangi bir işlem yapamaz mı ? Profil 1-2 saat yayınlandı. Ben de ekran çıktısını aldım...
sitede şuan profilim yok.yapan kişi hemen kapattırmış. sadece 1-2 saat yayında kalmış. arkadaslik.com site de...