Merhaba,
Hesap işletim ücreti konusundaki itirazım banka tarafından kabul edildi. Şimdi ne yapmam gerekli? 15 gün bekledikten sonra mı icraya verebilirim?
Printable View
Merhaba,
Hesap işletim ücreti konusundaki itirazım banka tarafından kabul edildi. Şimdi ne yapmam gerekli? 15 gün bekledikten sonra mı icraya verebilirim?
Başlığınızda hakem heyeti kabul etti demişsiniz, yazınızda banka kabul etti demişsiniz. Banka kabul ettiyse problem yok, banka bir sonraki hesap özetinize yansıtacaktır, hakem heyeti kabul ettiyse 15 gün beklemeden icrai işlemlere geçebilirsiniz.
Çok özür dilerim. Yanlış yazmışım. Banka kabul etmedi. İcraya vereceğim. Hakem heyeti kararı tarafıma tebliğ edildekten 15 gün sonrada icraya verebilirmiyim yoksa tebliği tarihinden sadece 15 gün içinde mi icraya verebilirim?
aynısı benim başıma geldi kardeşim....banka 15 gün dolmadan avukatı aracılığıyla hukuk mahkemesine itiraz ediyor hakem heyetinin kararına karşı....bu dava da yaklaşık 6 ay kadar sürüyor...hakimin takdiri kaybedersen dava harcı+ avukat ücreti senden gider...... ben kendi davam için internetten emsal kararlar toplayıp mahkemeye sunmuştum ve kazanmıştım paşa paşa hesabıma parayı yatırmıştı sevgili banka..
Ufuk kardeş, daha henüz itiraz etmemişler. Peki onlar mahkemeye başvurduğunda savunma yapmazsam kayıp mı ederim. Çünkü bankaların bu yönde kazandığı davaya hiç rastlamadım.
ben de savunma yapmadım ama yazdığım gibi internetten emsal kararlar dosyaya eklenmek üzere bir dilekçe ile mahkemeye verdim.....