hükmün açıklanmasının geri bırakılması, savcılıktan alınan adli sicil ve arşiv kaydı belgesinde çıkıyormu ve polis gbt sinde dava çıkıyor, bu karardan sonra yine gbt de görünüyormu. Teşekkürler.
Printable View
hükmün açıklanmasının geri bırakılması, savcılıktan alınan adli sicil ve arşiv kaydı belgesinde çıkıyormu ve polis gbt sinde dava çıkıyor, bu karardan sonra yine gbt de görünüyormu. Teşekkürler.
Adli sicil ve arşiv kaydında çıkmaz. Polis GBT si tamamen farklıdır. Hiçbir davası olmayan birinin de GBT kaydı olabilir. Ancak bu pek bir anlam ifade etmez.
Cevabınız için teşekkür ederim kısa birşey daha sormak istiyorum benim davam devam ediyor polis kimlik sorduğu zaman dava çıkıyor savcılık davayı sonuçladığı zaman yani dava bittiği zaman polis gbt sinden silinirmi.
Ancak beraat ederseniz sildirebilirsiniz.
Burada bir noktayı düzeltmek istiyorum.HAGB kararı verildikten sonra bu karar kendisine mahsus bir sicile kaydedilmektedir.Bu nedenle mahkemece istendiği takdirde görülebilecektir.
Gbt kayıtlarında çıkması çok kötü polisler farklı gözle bakıyorlar ve zorluk çıkarıyorlar soru yağmuruna tutuyorlar davam hala sürüyor ve mağdur olduğum halde sanık olarak yargılanıyorum dava devam ediyor karar bile verilmedi polisler suçlu gibi davranıyor zor durumda kalıyorum nerede polis görsem yolumu değiştiriyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum ve kimseye zarar vermedim hesabıma 172 tl geldi ve ardından iade ettim sonra şikayetci olmuş dolandırıcılıktan dava açıldı ve öğrenciyim aile durumumda iyi böyle birşey aç kalsam yapmam.