-
Kredi borcum var
iyi günler
öncelikle böyle bir site hazırlayıp yardımcı oldukları için avukat arkadaşlara teşekkür ederim
benim sorunum kredi borcum
2 kredi kartı ve 10 000 tl kredi borcum var iş değişikliği nedeniyle ancak ya kredi kartlarımı yada krediyi ödiyemiyorum kredimde 2 taksit geciktim ödiyemiyeceğimi bildirdim ve bana yapılandırma yapılacağını söylediler bu durumda baorcum 19 000 tl olacakmış 9 000 tl faiz binecek ben bunu ödemektede zorlanacağımı biliyorum
sorum şu
kredi borcumu ödemezsem takip nasıl yapılır sig. olarak çalışıyorum bana sig. bilgilerimden iş yerimden ulaşılabilir mi veya nasıl ulaşılır ne yapmamı önerirsiniz 8-9 ay sonra kredi kartlarım bitince kredimi ödiyebilirim.
ama bu 8-9 ay ne yapmalıyım bir de icra takibi avukata verildikten kaç gün sonra başlar ve takipden ne zaman düşülür
bana en geç cuma gününe kadar yapılandırmazsam avukata verileceğim söylendi lütfen bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
Cevap: Kredi borcum var
Not:
Krediyi alırken çalıştığım iş farklıydı
tek yaşıyorum ve kira kontratı dışında üstüme kayıtlı bir şey yok ikametgahım eski muhtarlıkta görünüyor
-
Cevap: Kredi borcum var
Merhaba zaten 8 9 aylık kredinizi beklettiiniz sürecte ödemeniz kat ve kat artacak günlük faiz işlemeye baslayacaktır yani kaçmak çözum değil. Banka size ulaşamaz ise hakkınızda dolandırıcılıktan da dava acılabilir polis de sizi aramaya baslar.