Cafe&Bar da Çalışan 4-5 kişi tarafından Darp?
İyigünler, geçtiğimiz hafta talihsiz bir olay yaşadık. Nişanlımın doğum günü dolayısıyla gittiğimiz bir bar'da tartışmaya başladık ve tartışmayı milletin gözü önünde yapmak yerine tuvaletin bulunduğu bölümde yapmaya başladık. Kızlar tuvaleti 3 bölümden oluşuyor bir bölümünde biz kavga ediyorduk. Çıktığımız anda 1 bar çalışanı üstüme saldırarak burası fuhuş yuvasımı diyerek saldırdı. o sırada arkasından gelen 3-4 çalışanla beraber hiç birşey dememe kalmadan ortalarına alıp saldırmaya devam ettiler. Kız arkadaşım şoka girdi, masada oturan bi arkadaşımız daha vardı oda ne olduğunu anlıyamadı, ben dışarı çıkıp hemen polisi aradım ve mekan sahibi dahil 4 kişiden şikayetçi oldum. 2 kaşımda yarık, burnum kırık ve Adli tıp ve Hastaneden "Kırıkların Basit tıbbi Müdahele İle Giderebilecek Ölçüde Hafif nitelikte OLMADIĞI"na ait rapor aldım. Kırığın hayat fonksyonlarını ORTA(2) dereecede etkileyecek nitelikte olduğunua bildirir rapor aldım.Karakola gidip verdim, savcılığa ileticeklerini söylediler.Şimdi ne yapmam gerekiyor, ben hem maddi hem manevi tazminat davası açmak istiyorum acaba nasıl sonuçlanır? nekadar sürer? barın 3-5 gün kapatılma durumu olur mu? Bunu isteme hakkım varmı? bana saldıranlara karşı savcı veya hakimden ne gibi bi suç istenecek? Avukat tutmama gerek varmı, Kendimi anlatabilirmiyim? Karşı taraf hiçbişey olmadan bundan sıyrılabilirmi? hayatımda ilkkez karakola gittim, ilkkez mahkemeye çıkıcam, ilkkez şikayetçi oluyorum. Lütfen Yardım edin.
Cevap: Cafe&Bar da Çalışan 4-5 kişi tarafından Darp(Yok mu Yardım edebilecek?)
- Maddi & Manevi tazminat davasını kazanırsın.
- Tahminim bi 1 yıla yakın sürer ama tabi tanıklara vs.. göre değişir.
- Barın mahkeme sürecinin sonuna kadar kapatılacağını sanmıyorum. Belki avukat aracılığıyla mahkemeye böyle bir dilekçe verebilirsin.
- KESİNLİKLE AVUKAT TUT !!!
- Karşı taraf en kötü para cezası alır yani kesinlikle bir ceza alır.
- Eklemek istediğim diğer bir konu var eğer bi kişileri çete kapsamına sokarsan gerçekten çok büyük cezalar alırlar.
- Diğer bir husus böle insanlara dikkat et ve can güvenliğinin olmadığını bu kişilerin tutuklu yargılanmasını felan talep et avukatın aracılığıyla.