Kredi kartını kötüye kullanma
merhaba ben ankarada askerlik yapmaktayım bundan 4 ay önce kadar bi kredi kartı buldum ve 200 tl lilk kadar bi harcama yaptım tabi bu olay askeriyede olan bi olay daha sonra kredi kartı sahibini buldum ve parayı ödedim tabi olay askeri mahkemeye gitti adam şikayetçi olmadını söyledi tabi bende parayı ödedim adama ve 4 ağustosta askeri mahkeme tarafından yargılanıcam ve merak ettiğim acaba ne kadar ceza alırım cezayı sivilde yatabilirmiyim yani benim öğrenmek istediğim ne olur şimdiden teşekkür ediyorum
Kredi kartını kötüye kullanma
merhabalar
ben askerdeyken bir kredi kartı buldum ve harcama yaptım olay askeri mahkemeye geldi ve 4 ağustosta mahkemem var 200 tl lik kadar bir harcama yaptım tabi kredi kartının sahibine parayı ödedim ve adam şikayetçi değil savcıyada belirtti şikayetçi olmadığını ve geçenlerde idaanamem geldi ve şunlardan yargılanacağım yazıyodu
kredi kartını kötüye kullanma
pişmanlık yasasından yararlanma ve bazı haklarımın elimden alınmasına
savcı böyle bi iddaneme hazırlamış ve mahkemede yargılanmasına karar verilmiştir yazıyor
tabi bu askeri savcı ve askeri mahkemede yargılanıcam en fazla ne kadar ceza alırım süreç nasıl işler beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler