Sulh ceza mahkemesinden ilam hakkında
oncelıkle merhaba ıyı calısmalar dılerım ben bır bayana gecen yıl 2009 da telefon ıle hakaret ıceren mesaj yollamısım:o sıralarda ben ve esım sureklı tartısıyor kavga edıyorduk,evde ıkı yabancı gıbıydık,bende o gunlerde yanlızlıktan ve bunalımdan kurtulmak ıcın arkadaslık sıtelerınde sohbet ettım bır kac bayan ıle ısmını mahkeme kagıdında gordugum kısı benı mahkemeye vermıs,esımle kavgalı oldugumuz gunlerdede ben bırazda alkol alıyordum ısten geldıgımde.sanıyorum o sıralarda o kısıyle sohbet edıyorduk mahkeme kagıdında yollamıs oldugum mesaj ıcerıgıde yazıyor ben bunda bır hakaret gormuyorum sanıyorum oda bana hakeret etmıs olacakkı ben boyle bır mesaj yazmısım ama genede sıze danısmak ıstedım sonuc ne olur tck 125/1-2, 53 yazıyor sıze mahkeme kagıdını word dosyası olarak yolluyorum yardım edersenız cok mutlu olurum sımdıden tesekkurler... dosya yuklenmıyor yazmıs oldugum mesajı aynen yazıyorum sıze (ınsanların yuzune telefon ve msn kapatmamayı ogren olurmu dangalaklık yapma ınsanların canını sıkma ınsanları oyalama serefsızlıgın luzumu yok) seklındedır sımdıden tesekkur eder ıyı calısmalar dılerım
Cevap: Sulh ceza mahkemesınden ılam hakkında yardımlarınızı
Ceza alırsınız.Büyük ihtimal Hükmün açıklanması geri bırakılır.Sabıkanız yoksa.
FAKAT
Size yönelik öncelikli olarak Hakaret ettiğini ,Hakaret içerikli mesaj yolladığını ispat ederseniz ceza almazsınız.
Cevap: Sulh ceza mahkemesınden ılam hakkında yardımlarınızı
tesekkurr ederım cevabınız ıcın fakat ben bu kısıyı tanımıyorum hayatımda hıc gormedım mahkemede ben baskasına yazdım desem telefon numarasını yanlıs goırmısım desem olmazmı ?
Alıntı:
sonuncuyaka rumuzlu üyeden alıntı
Ceza alırsınız.Büyük ihtimal Hükmün açıklanması geri bırakılır.Sabıkanız yoksa.
FAKAT
Size yönelik öncelikli olarak Hakaret ettiğini ,Hakaret içerikli mesaj yolladığını ispat ederseniz ceza almazsınız.