Tapu devrinde akli dengesi yerinde değilse ne yapılır
İyi günler babaımın adına olan 3 hisseli(anne ve iki kardeş)dairemizi annemizin adına düzenletip ardından satışını yapmak istiyoruz ancak abimin akli dengesi yerinde değil ve imza yetkiside vasi tayin edilen annemde bu durumda tapu yada hisse devir ne şekilde yapılacak abimin hissesi vasisi olan anneme devir olmuyor mu? bizim tapuda izlememiz gereken yol nedir bilgilendirirseniz memnun olurum.
Cevap: Tapu devrinde akli dengesi yerinde değilse ne yapılır
babamın üzerine olan tapuyu bugün itibarı ile 3 hisseli olarak değiştirttik konu çok acil abim hakkını devretmek istiyor ancak imza yetkisi yok bunun için sulh hukuk sonra asli hukuk mahkemesine gidilecek ve onayı alınacakmış avukatsız bu iş çözülmüyomuş avukat ücretleri ne kadardır birkaç bin tl ödeyecek durumumuz yok ne yapmalıyız lütfen yardımcı olun!
avukat veya hukuk bilgisi olmayanların soruları ya yanıtlanmıyor yada ben zor bir konuda yardım istedim sanırım...
47 kişi okumuş bir kişi bile tenezzül edip yanıt vermemiş derdimin devasını yanlış yerde aramışım,anlaşılan hayrınız kendinize hayırlı forumlar.