Taahhütteki yanlışlığa itiraz sürem nedir?
kefil olduğum dosyaya taahhüt verdim.ama asıl boçlu 2000 tl fazla taahhüt vermişsin dedi.şimdi icra dairesine taahhüt tarihinden önce gidip dosyay kapatmak istersek icradaki miktarı yatırdığımız anda kapanırmı.yoksa avukat taahhütdeki miktarı talep edebilirmi.lütfen yardımcı olun.bide miktar fazlaysa bu gfün bakıtcam icradan taahhütü dün verdim.taahhütteki yanlışlığa itiraz sürem nedir.saygılarımla.
kefil olduğum dosyaya taahhüt verdim.ama asıl boçlu 2000 tl fazla taahhüt vermişsin dedi.şimdi icra dairesine taahhüt tarihinden önce gidip dosyay kapatmak istersek icradaki miktarı yatırdığımız anda kapanırmı.yoksa avukat taahhütdeki miktarı talep edebilirmi.lütfen yardımcı olun.bide miktar fazlaysa bu gfün bakıtcam icradan taahhütü dün verdim.taahhütteki yanlışlığa itiraz sürem nedir.saygılarımla.
Cevap: arkadaşlar acil yardımcı olabilirseniz sevinirim
Asıl borçlu neye dayanarak bunu söyledi.Siz Taahhüdü verirken icra dairesinde borç tam olarak hesaplanıp ortaya çıkmışsa bunu da imzalamışsanız ödeyeceksiniz.
Fakat yanlış hesaplama yapılmışsa bunun icra dairesince düzeltilmesini aksi takdirde şikayet yoluyla icra hukuk hakimliğine başvuracaksınız.
Yanlış hesaplandığı zayıf olasılıktır.Dosyayı bir avukata inceletmeni,zde fayda var.
Faiz nedir, masraflar nedir,faiz nerden başlatılmış vesair.