-
Dava açıldıysa
Merhabalar;
iş hukuku konusunda tanıdık bir avukatla görüştüm; vekalet çıkardım belgeleri verdim. Yaklaşık bir hafta önce bana parayı yatırdığını açılan davanın birkaç gün için UYAP da gözükeceğini söyledi.
Açtım dedikten 3-4 gün sonra UYAP dan sorgulattım hakkınızda açılan dava bulunmamamaktadır yazıyor; avukatı tekrar aradıpımda bugün yarın açılacağı gibi çelişkili cevaplar verip; benden bir miktar daha para talep etti.
Parayı verdiğime dair tanıdık olduğu için de herhangi bir makbuz vs talep etmedim.
Birkaç kişiye sordum dava açlır açılmaz uyap da gözükür dediler. Bu kişi bana parayı yatırdığını birkaç güne uyapda açılacağını söylüyor; açıkcası şüphe duymaya başladım.
Bu süreçler hk bilgi verebilir misin? En kısa sürede davayı açmam gerekirken bu şekilde oyalanıyorum; dava açma süresini kaçırma ihtimalim var.
-
Cevap: Dava açıldıysa
Makbuz almazsan ,sonrasında parayı verdiğini nasıl ispat edecen.
-
İşin parasını geçtim; süreyi kaçırmak istemiyorum.
Süreçler hk bilginiz var mı ?
Ne yapayım tanıdık olunca böyle oluyor, makbuz falan istemedim.
-
Uyap a bakınca e dava bölümnde gördüm. Dava açılmadan harç vs yatırılmıyor; bu kişi bana parayı yatırdım demesine rağmen ben ortada açılan dava vs. yok aradan bir hafta geçti. Sizce para yatırılıp dava açılmamış olabilir mi ?
-
Bu konu hk bilgi olan var mı acaba??
Durum benim için çok acil...
-
Bir tane dava açmayı bilen biri okumadı mı burayı?
-
Erdoğan Kırcalı bey sizden yardım rica edebilir miyim ?
-
Ne davası bu.Talebiniz nedir.
-
tazminat
davaya göre değişyor mu yol yordam
-