Evliliğime anne babası karışıyor ve boşanıyoruz
Evliligimizin her gününde ailesi her gün ayrı ayrı annesi babası her iki ablası evimizde olup biteni telefonda herşeyi ince ayıntısına kadar biliyor 3 kardeşler ve 3 damat ta bıkmış durumda ama ben dayanamıyorum en ufak tartışmamamızda bile hemen kızın alıp gidiyo belki 10 olmuştur en son 2 gün önce gitti ve boşanma davası açacagız dediler 4 yaşında kızım var canım feda ona ama ne pacagımı bilmiyorum tekrar alıp gelsem bu insanları nasıl uzaklaştırabilirimyoa çözüm boşanmak mı
Cevap: Evliliğime anne babası karışıyor ve boşanıyoruz
Medeni kanunda boşanma sebeleri farklı başlıklarda toplanmıştır. yazdıklarınızdan sizin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açabilrsiniz. eğer eşiniz ailedeki yükümlülüklerini yerine getirmiyorsa ve size hakaret edip ve saygızıca davranıyorsa bu durumda dava açabilirsiniz. diğer hususları aile hekimine danışmanızı tavsiye ederim.
Alıntı:
cunytes rumuzlu üyeden alıntı
Evliligimizin her gününde ailesi her gün ayrı ayrı annesi babası her iki ablası evimizde olup biteni telefonda herşeyi ince ayıntısına kadar biliyor 3 kardeşler ve 3 damat ta bıkmış durumda ama ben dayanamıyorum en ufak tartışmamamızda bile hemen kızın alıp gidiyo belki 10 olmuştur en son 2 gün önce gitti ve boşanma davası açacagız dediler 4 yaşında kızım var canım feda ona ama ne pacagımı bilmiyorum tekrar alıp gelsem bu insanları nasıl uzaklaştırabilirimyoa çözüm boşanmak mı
Kardeşim aynı durum bendede var ne yazıkki ne yaparsan yap ailesi senden önce gelecektir.Bu durumda seni düşünmeyen eşini sende fazla düşünme çünkü sonuçta seninde yaşaman gereken bir hayatın bakman gereken bir kızın var.Eğer eşin seni sevmiş olsaydı zaten ailesini ikinizin arasına almaz mutlu bir yuva saadetine kavuştururdu.Kızma ama bende aynı sorunları yaşıyorum şuan boşanma ma 1 ay kaldı kafaya fazla takıp kendini üzme kardeş tavsiyesi herşeyin ALLAH dan hayırlısını istemek gerekir.
selam kardeşim aynı durum bendede var.en son 1 ay önce kaynanamı evden kocdum karımla beraber üstüne de kaynanamı darp.3 gün önce karımı çağırdım yanıma barıştık ve şu an kaynanamla mahkememiz var.boşver hiç takma koptuğu yerde bırak.çünkü hayat her şeye rağmen güzeldir..ben bi ay ayrıkaldım karımdan herşeyi anladım.o yüzden artık pek takmıyorum..
Madem 3 damatda bıkmış, bu 3 damat size şahitlik yapabilir demektir.
Ne yazıkki ben de aynı olaydan muzdaribim sonuçta boşanmak üzereyiz yapacak birşey de yok.Kanunda bu gibi insanlarda cezalandırılmalı,uzatmayada gerek yok hepimize geçmiş olsun.