İşveren maaşlarımı ödemedi
hukuki net yöneticileri şimdiden teşekkürler
2009 mart ayından 2009 eylül 9 una kadar işyerim maaşımı ödemedi bende işverenimden çok sıkıştım maaşımın bari bir kısmını ödermisiniz dedim oda bir sürü mazeret sonrasında biraz tartışma ve bana hakaret etti ve telefonu kapattı bende bir avukata gittim bana önce noterden ihtarname çek sonra çalışma bakanlığına dilekçe ver dedi sonrasında işveren iş yerini kapattı bir hafta ihtarname sürecinden sonra mahkemeye dava açarız dedi dava için vekalet verdim sonra ilk mahkeme 9 şubat 2010 dedi bu tarih geldi ve bana adresle ilgili bir sorundan dolayı dava açılamadı dedi bir daha da avukatla bir türlü iletişim kuramadım yalnız ofisin arayıp sekreteri vasıtasıyla konuştum oda beni bu davayla ilgili bilgim yok avukata sorarım ben seni ararım dedi hiç te arayan olmadı hemen hemen her hafta arıyorum cevap yok 3 haftadır sekreterlede konuşamıyorum bu arada işverenim üstündeki mal varlıklarını eşine devretmiş ve resmi olarak boşanmış diye duyum aldım benim alacaklarım la ilgili yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Cevap: İşveren maaşlarımı ödemedi
Avukatınızın ofisine bizzat gidip dosyanız hakkında bilgi almaya çalışın, en azından açılan dava avarsa dosya bilgilerini öğrenip gidip mahkeme kaleminden bilgilenin, açılan bir dava yoksa dava açabilir kendiniz takip edebilir veya başka bir avukatla anlaşabilirsiniz. İşyeriniz şahıs firması ise sahibi şahsen de borçlardan sorumludur, devrettiği malları dava yolu ile geri getirmeniz mümkün olabilir. Ayrıca böyle bir devir işlemleri yapılmışsa cezai müeyyidesi de vardır.
Cevap: İşveren maaşlarımı ödemedi
Avukatın yezhanesine git.Bilgi al.Davayı ne yapmış ,ne durumda.
Uyap tan da bakabilirsin.Tc kimlik numaranla dosyayı bulup sonrasında ilgili mahkemeden dosyayı inceleyebilirsin.