Önce kiracım şimdide avukatımla sorunlarım var
merhaba;
kiracım 4 aydır kirayı ödemediği için ve evide boşaltmadığı için bir arkadaşımın yakını olan avukattan yardım istedim. Ben herhangi bir şey talep etmeden arada o arkadaş olduğundan dolayı ücret talep etmeyeceğini sadece masraflarını alacağını söyledi. avukata vekalet verdim. masraf parasını verdim. tebligatın 1 gün içinde hızlı gidecek olan türünden göndereceğini söyledi.aradan 20 gün geçti. bana geri dönüş olmadığından bilgi almak için aradım aradım aradım bir türlü ulaşamadım. sekreterine not bıraktım geri dönüş yapmadık. şimdi yaklaşık 1 ay oldu. sekreterinden dosya numaramı istedim onun içinde dönmediler tebligat cevabı ulaşmamış henüz dedi henüz tebligat gitmemiş olabilir dedi böyle saçma span bir sürü şey. Bu avukatla ilgili napabilirm. dosyamı alsam avukat olmadan kendim takip edebilir miyim? yada bu avukatın benimle ilgilenmesi için napabilirim. Benden para almadığı için pek ilgilenmediğini düşünmeye başladım. ama benden para almamasını ben teklif etmemiştim. Tebligatımın ulaşıp ulaşmadığını hatta dosyamın açılıp açılmadığını nasıl öğrenebilirim işlemleri nasıl takip edebilirim. acil bilgi lütfen
Cevap: Önce kiracım şimdide avukatımla sorunlarım var Lütfen yardım
Öyle hemen tak diye bu işler olmuyor.
Bekleyeceksiniz.
Takip mi açmış dava mı açmış
Takip açmışsa tebliğden sonra 30 gün beklenecek
Size bu konuları Avukat açıklamadı mı.
hayır maalesef .. açıklamış olsa zaten bukadar soru yönetmezdim sizlere. Tebligat göndermiş ancak henüz ulaşmamış. Muhtara bırakılabilir diye okudum diğer forumlarda. Ben kendim bu işlemleri takip edemezmiyim? Avukat mutlaka olması mı gerekiyor.
Mutlaka avukat olması gerekmiyor.
Fakat siz avukata vermişsiniz.Şimdi nedensiz ,sebepsiz azil ederseniz, ücrete hak kazanır.
Artı olarak daha işin başında ,gerekli işlemlerde yapılmış .
İlla ben dosyayı görecem diyorsanız.
Avukattan dosya numarasını alın dosyaya bakın.İçiniz rahat etsin.
Alıntı:
sonuncuyaka rumuzlu üyeden alıntı
Mutlaka avukat olması gerekmiyor.
Fakat siz avukata vermişsiniz.Şimdi nedensiz ,sebepsiz azil ederseniz, ücrete hak kazanır.
Artı olarak daha işin başında ,gerekli işlemlerde yapılmış .
İlla ben dosyayı görecem diyorsanız.
Avukattan dosya numarasını alın dosyaya bakın.İçiniz rahat etsin.
cok haklisin dostum daha isin basi söyle bi iki sene gecsin ondan sonra yapar avkati aciklamayi niye böyle acele ediyorki.