Cevap: hukuk 1.sınıfa geçiş
Gez dolaş boşver.Bu dünyaya girdiğinde başını kaşıyacak zamanın olmayacak:DD
1.ci sınıfa geçiş hazırlığı yapmadan önce bir hukuk fakültesini kazanmak gerekmiyor mu? Yoksa kazanacağınızdan çok mu eminsiniz? Umarım kazanırsınız.
Siteyi takip etmek size hukuk eğitiminde en önemli faktör olan hukuk mantığını kavramanızda yardımcı olacaktır.
Bazı hukuk fakültelerinde hazırlık sınıfı var belki bu sınıfı bitirmiş ve 1.'e geçmiştir. Eğer öyleyse ben de sonuncu yaka gibi huzur dolu hayatı doya doya yaşamasını tavsiye ederim. Okul başlayınca artık derslere devam edip sıkı çalışarak iyi bir hukukçu olma yolunda ilerleyebilir. Bu arada sitemizi takip ederek hukuk dünyasını da tanıma ve alışma hazırlığı yapılabilir.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
1.ci sınıfa geçiş hazırlığı yapmadan önce bir hukuk fakültesini kazanmak gerekmiyor mu? Yoksa kazanacağınızdan çok mu eminsiniz? Umarım kazanırsınız.
Siteyi takip etmek size hukuk eğitiminde en önemli faktör olan hukuk mantığını kavramanızda yardımcı olacaktır.
Hukuk'u kazanıp hazırlığı da geçince böyle bir soru sormuştum engin oğuz'un da dediği gibi.Gezip dolaşıyoruma ama okula yardmcı bir şeyler de yapmak istiyorum,ufak tefek başlangıçlar gibi.Anayasa'yı çantamdan çıkarmayıp sürekli göz attığım gibi hukuka giriş ile ilgili de sürekli bir şeyler okuyorum,birkaç hukuk sitesine de üyeliğim var uzun zamandır takip ediyorum ama dediğim gibi bunların yanına ek olarak sene içinde bana faydalı olabilicek şeyleri de yapmak istiyorum.Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Daha yeni İstanbul Hukukta birinci sınıfı bitirdim. Size tavsiyem oturun temel hukuk kavramlarını öğrenmeye bakın. Bence de şimdiden kendinizi fazla yormayın ki heyecanınız yıl içinde devam etsin. Eğer şimdiden çok zorlarsanız yıl içinde sıkılma ihtimaliniz yüksek. Zaten pek de bir şey anlayabileceğinizi sanmıyorum bahsettiğiniz ön çalışmayla. Zira henüz temel kavramları bilmiyorsunuz. Bu yüzden okul açılana kadar hem tatilin tadını çıkarın hem de arada bir Hukuki.net'te zaman geçirerek temel hukuk kavramlarını araştırın. Göreceksiniz sene içinde bu durum hem heyecanla derslere sarılmanızı sağlayacak hem de kavram altyapınız oluşmaya başladığı için hocalar ders anlatırken diğer öğrencilerden bir adım önde olacaksınız. Kolay gelsin ve iyi tatiller. Bu arada hukuk camiasına hoş geldiniz. :)
öğrenci kulubumuze üye olmak ile başlayabilirsiniz
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
öğrenci kulubumuze üye olmak ile başlayabilirsiniz
üyelik için başvuru yaptım ama onaylanmadı sanıyorum ki. :s
umut elçiçek, teşekkür ederim,hoşbuldum.(:
bende 1.sınıfı bıtırdım bu sene ve 2 ye gectım.bence umut unda dediği gibi temel kavramlarla başlayabılırsın çalısmaya.bu senı bırazda olsa acemılıkten kurtarır ve daha bi istekli olmanı sağlar.emınım faydalarınıda yıl içerisinde görürsün.hukuk camiasına tekrar hoşgeldin başarılar :)
başladım biraz olsun:) teşekkür ederim cem özdemir,hoşbuldum.