-
Kira borcu
Kira borcu ödenmedigi icin, ev sahibi avukati tarafindan icra takibi baslatti. Ödeme süresi olan 30 gün iceresinde borcun tamami ödenemiyecegi göz önünde bulundurulursa:
- ev sahibi avukatinin yapicagi hukuki islem ne olucaktir ?
- bu 30 gün sonrasi hukuki sürec ( tahmin olarak ne kadar sürebilir - evden cikarma / özel esyalara el koyma vs )
- kiraci olarak tavsiye edebileceginiz bir yöntem ? ( kira borcu ödenmesi tabiki hizlandirilicak ama negatif islemler ne olucak ?
tesekkür eder iyi calismalar diliyorum
-
Cevap: Kıra borcu
Ya kirayı ödeyeceksiniz yada yakın bir zamanda avukat hacze gelir.
Bir diğer yapmanız gereken ,derhal evi boşaltmak(En mantıklı olan)
-
yakin zaman derken " bu icra mahkemelerin " bir tahminen süresi varmidir / 30 gün ödeme sonrasi avukatin eve gelme süreci ? evi bosaltmak degil , kirayi ödemeyi düsünüyorum , icra müdürlügüne dilekce verdim tabiki bu dilekcenin herhangi bir hukuki gecerliligi yok
-
bencede önce evi boşalt ..avukatına bağlı eve gelme süreci iki günde kapındalar bil .önce evi tahliye et sonra git anlaşmaya bak geçen zaman hem faizi, hemde bir sürü masrafı alyhine işletiyor .kaçamazsın artık eskisi gibi değil bu işler .hem siz neden tebligatı aldınız ki ? almasaydınız en az bir yıl sallardınız
-
Tebligattan itibaren 30 gün geçtikten sonra ödemezseniz.İtiraz etmezseniz.Kesinleşir.Kira alacağı yönünden heran hacze gelebilir.Tahliye yönünden ise İcra hukuk Mahkemesinden tahliyenizi ister.
-
yanitlariniz icin tesekkür ederim. hacze gelen avukatin , dairenin kiraci evde yok ise , kapisini actirma ve eve girme hakkida bulunuyormu ? ödeme emrine itiraz hakki sadece 7 gün oldugu dogrumudur ? özel sebeb göstererek, itirazi 11 gün de yapabilirmiyim ?
-
Cevap: Kira borcu
sayin hukuksever dostlar,
sayin avukatlar,
21.06.2010 tarihindeki ilettigim soruya cevab almam mümkünmü ? tesekkür ederim, özellikle 30 gün ödeme emrine karsilik itiraz süresinin sadece 7 gün olduguna karsilik özel bir sebebden dolayi itirazi 11. gün gerceklestirme sebebi varmidir ?
-
-
-
ne diyim banada saçma geliyor neden 11 gün ? sonuçta size bunu öde diyorlar sizde hayır itiraz ediyorum diyeceksiniz ..sadece 3 kelime