Cevap: kullanıldım.lütfen yardım edin?
Suç tanımlaması nedir size göre?
avukat bey inanın bu bir suçmu değilimi?öyleyse nasıl bir suç hiç bilemiyorum.bildiğim tek şey gururumla oynandığı ve bunun cezasız kalmamasını istediğim.işin değişik yanı.bu kızın elit bir aileden gelmesi.4 kız kardeşler ve en küçüğü bu.22 yaşında.babası 1 ablası mühendis.2 ablasıda banka müdürü.
sadece yapabileceğim birşey varmı yokmu bunu öğrenmek istiyorum?
Ortada suç yok, suçlu yok. Karşılıklı rızaya dayalı bir şeyler yaşamışsınız. Hakaret yok, darp yok, gasp yok, dolandırıcılık yok, tecavüz yok, hiç birşey yok.. Daha yaşınızın genç olduğu anlaşılıyor. Kolayca atlatırsınız. hayat önünüze yeni fırsatlar çıkartacaktır. Unutacaksınız. Ama ille de bilimsel iki kelam istiyorsanız buyrun.. Bir psikologa gidin. Tedavi olun.
Geçmiş olsun.
onu bir kız facebookuyla arkadaş olarak eklettim.ve kendim hakkında konuşturdum.beni eski erkek arkadaşının boşluğunda bulduğunu ve beni asla sevmediğini söyledi.yan kendide kabul etti beni kullandığını.ayrıca bana o öküzün tekiydi gibi ithamlarda bulundu.bunların hepsini kaydettim.bunlar delil olamazmı?bu basit bir internet aşkı falan değil.o belli bir mertebeye geldi.eğer hiçbirşey yapmazsam bile ne olursa olsun onun rezil rüsva edeceğim.insan içine çıkamayacak aşağılık.
Re: Cevap: kullanıldım.lütfen yardım edin?
Beyefendi siz kullanıldım diyerek kendinizi yıpratmayın.O bayan size bunları yapmamış olsaydı herşey yolunda gitseydi ve onun bulundugu şehre hangi amaçla gitcektiniz çok merak ediyorum?Herhalde hemen nikah kıymaya gitmeyecektiniz degilmi?Kaldıki siz yüzünü bile görmediginiz bir bayana telefonda aşık olacak kadar herşeyi göze almışsanız bunu o bayana yükleyemezsiniz.Kimse kimseyi kullanmamış aksine alan razı veren razı olmuş.Kendinize olan öfkeyi o bayandan çıkarmaya çalışarak kendinizimi affedeceksiniz?Çok sevdigim bir cümleyi yazmak istiyorum...........
(Kendisini suçlu hissedenler karşısındakini suçlarmış. )
Geçmiş olsun diyemiyorum sadece "her hata bir tecrübedir" ve önemli olan bu hataları tekrarlamamaktır.