Boşanan babanın çocuğa karşı ilgisiz kalması
merhabalar,
ben 2006 yılında anlaşmalı olarak boşandım.4 yaşındaki kızımın velayeti bende.mahkeme kararrına göre 2 haftada bir babasının alma hakkı var.fakat babası kızını genlede 3 haftada yada ayda bir alıyor.kalma durumu olmamasına rağmen ben 2 gün kalmasına izin veriyorum.kızım giderken çok ağlıyor bazen geri getiriyorlar.beni gelip sadece burda görsünler almasınlar diyo.4 yaşındaki çocukta psikolojik olarak etkilenmiş durumdaki 1 yaşından beridir sürekli veriyorum ama nedense onları hiç istemiyor.büyüdükçede daha çok soğuyor.ben bunu tamamen babasının ilgisizliğine bağlıyorum.şimdi kızım annemlerle birlikte yazlığa gitmek zorunda .kreşler kapalı ve ben çalışıyorum.babasına durumu bildirdim fakat babası kızını 2 haftada bir görmek istediğini söyle yakın bir yer değil 3 saatlik yol.bizim mi getirmemiz lazım yada kendisimi gidip görmek zorunda.ayrıca nafakayla ilgili verilen kararda 2006 yılında 100.-tl olan nafakayı benim istememle (nafaka davası açılmış değil)200 tl ye çıkarttı.(daha fazla istedim ama bu kadar verebileceğini söyledi.kızımı çalıştığım ve birşeyler öğrenmesi için kreşe verdim.1 senedir gidiyor 350.-tl ödüyorum ve babası bu konuda kızının eğitimi için bile bir yardım yapmıyor.sen kendi rahatlığın için kızını yolluyorsun diyor.oysaki durum öyle değil ben içinde bulunduğu durumdan onu uzaklaştırmak ona kendisine birşeyler katması için yolluyorum.bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim.yardımcı olurmusunuz lütfen....