Belediyeyi nereye nasıl şikayet edebiliriz?
Öncelikle herkese Sevgiler...
65% çürük raporu olduğu bilinen ve bizim arsamıza 16 m2 taşmış olan binada güçlendirme ve restorasyon çalışmalarının yapılmaması için belediyeye vermiş olduğumuz 05/02/2010 tarihli dilekçemiz formalite icabı işleme konmuş... Şöyleki belirtilen binada şu an (16/06/2010) tadilat çalışması yapıldığı halde belediye bunu görmezden geliyor. Şikayet için bizzat gittiğiz zaman belirtilen binada çalışmanın olmadığnı belirtmelerine rağmen çalışmalar devam ediyor. Yani, resmiyette çalışma yok gösteriyorlar fakat fiiliyatta çalışma devam ediyor... Biz belediyeyi nereye ve nasıl şikayet edebiliriz.
Cevap: Belediyeyi nereye nasıl şikayet edebiliriz?
Bir de valiliğe şikayet edin.
kardeş öncelikle ilgine teşekkür! Benim adli ve idari açıdan dava açma hakkım yok. Çünkü kanunen babam söz sahibi. Bana kalsa Hukuki yollardan ve idari yollardan hakkımı arayacam. Fakat babam evimi yıkarlar die korkuyor. kendisi köyde yaşıyor ve cahil bir insan... yani saf ve klasik andolu insanı...Söz konusu yapı Istanbul'da... Ben de bayağı bir araştırdım bildiğim kadarı ile yol gösteriyorum fakat bana güvenemiyor... Yani anlayacağınız benim bir evlat olarak şu an ki durumum çok zor. Hem bu konularda babamı aydınlatmak için uğraşıyorum hem de ben nasıl bir çözüm bulabilirim onun çarelerini araştırıyorum... karşı tarafta belediyede hatırı sayılır tarzında bir insan... Yani kısacası güçlülerin Hukukumu yoksa Hukukun gücümü üstün gelecek ben o sonucu bekliyorum Ayrıca telefonla Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) şikayet ettim. Fakat bir sonuç gelmedi. Acaba yazılı olarak Valiliğe şikayet etsem nasıl olur. Acaba Belediyeyi mahkemeye verebilir miyim? Hangi mahkemeye verebilirim? Lütfen acilen cevaplarınızı bekliyorum.
Dear sonuncuyaka
There is one work everybody that well known work. Which is important to know everything. Good to know something well... Did you understand me?
Ben japoncadan başka dil bilmem.Türkçe yaz,Türkçe
İyi işi bilen herkesin olduğu bir iş vardır. Hangisi, her şeyi bilmek için önemlidir. Bir şeyi iyi bilmek için iyi... Sen, beni anladın mı?
Senin anladığın dilden konuşurum. You dont mind.
Altına yap üstüne otur....
Alıntı:
fakat bana güvenemiyor...
Hiç şaşırmadım.:DD