Avukatım mahkemelere girmiyor
2009 yılında işyerimin maaşları gec yatırması nedeniyle iş aktimi noter araçılığıyla fesh ettim alacaklarımı hukiki yollarla almak istedim bunun için iş mahkemesine bakan bir avukatla karşılıklı sözleşme ile anlaştım.
avukatım benden mahkemede benim şahitlerimin dinlenmesi için mahkemenin 1000 tl istediğini söyledi bende bu parayı vermedim ve dava günü mahkememe beni savunmaya gelmedi
ben avukatımla yaptığımız ikiili sözleşmeyi fesh ederek bu avukatla yollarımı ayırmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım .
Cevap: Avukatım mahkemelere girmiyor
Sırf şahitler için mi 1000 lira istedi.
Dosyaya mazeret dilekçesi koymuş mu.
Duruşmayı siz mi takip ettiniz.
evet bana söylediği delillerin toplanması ve şahitlerin dinlenmesi için mahkeme şu güne ertelendi ve mahkeme bunlar için 1000 tl istediğini söyledi ama ben mahkemeye böyle bir para verilecekmi diye sorduğumda. hayır biz öyle bir para talep etmedik dedi.
dosyaya neler eklediğini billmiyorum
son davayı ben kendim girdim.
Dosyada mazeret dilekçesi var mı, Yoksa duruşmaya girmediği için azledebilirsin.Varsa azledemezsin.
yardımınız için çok teşekkür ederim.
dosyada böyle bir dilekcenin olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
ben çanakkalede yaşıyorum davan istanbul 6. iş mahkemesnde devam edyor . öğrenmek için istanbula gitmem geekli mi yoksa telefon dilekce vs. yollarla öğrenebilirmiyim.