Askerdeyken Kredi Kartımı Taksitlendiremedim Şuanda Benden Bu Ay Borcumu kapatmamı istiyorlar ama ödeyemiyorum
Hsbc Bankaya olan borcum 1.400 TL geçen ay 300 TL yatırdım.Şuan borcum 1.100 TL istanbuldaki bir hukuk bürosuna vermişler..Ben ANKARA da olduğum için tahüüt felan imzalamadım.Taksitte askerde olduğum için yaptıramadım.Şimdi sorum şu ben ordaki büroda bir hanımla anlaştım hafta 300 - 200 ne varsa yatıracaktım..Şimdi beni aramış başka bir hanım o hanımla olan diyaloğun bitti onunla ne konuştuğun umrumda değil..bu ay hepsini yatıracaksın diyor..benimde durumum yok daha yeni geldim askerden..Üstüme herhangi bir mal varlığı yok Ama mal beyanındada bulunmadım...Bu durumda ne yapmam gerekiyor...Hapse girermiyim Mal beyanında bulunmalımıyım..Bulunacaksam nereye bulunmam gerekiyor..Bu konularda yardımcı olursanız Çok sevinirim..Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Cevap: Askerdeyken Kredi Katımı Taksitlendiremedim Şuanda Benden Bu Ay Borcumu kapatmamı istiyorlar ama ödeyemiyorum
Hapse girmezsin.Korkma.
Sen yine de icra takibi yapılmışsa yapıldığı icra dairesine mal beyanı dilekçesi ver.
Heray 300 civarları ödemeye devam et.
Cevap: Askerdeyken Kredi Kartımı Taksitlendiremedim Şuanda Benden Bu Ay Borcumu kapatmamı istiyorlar ama ödeyemiyorum
Cevabınız İçin Teşekkür Ederim...ün yeni bir gelişme yaşadım bunun hakkındada yardımcı olabilirseniz sevinirim..Dün yine benim dosyamı yeni devr alan bayan aradı..açar açmaz borcunuzu ödeyin biz sizinle konuştukmu telefonda bağırıyor bende sakin olun bağırmanıza gerek yok duyabiliyorum sizi dedim.sonra hanım efendi yatıracaksın vs. gibi yine bağırdı..bende orda ne görev yaptığını sordum..aksen hukuk bürosunda takip memruymuş..bir daha bağırıncada ben sinirlendim siz insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenin sonra arayın dedim bugün para yatırcaktım onuda yatırmayacam ne işlem gerekiyorsa yapın dedim telefonu kapattım...İnsanların borcu olsa dahi böyle konuşma hakları varmıdır ? Sorum şu bundan sonra ne gibi bir yol izlemeliyim biraz araştırma yaptım bir miktar para yatırırsam 50 - 100 TL gibi hacize gelemiyorlar sanırım bunun hakkında bir bilkgi verirseniz sevinirim...Birde benim üzerime mal varlığı yok ama şuan babamın evinde kalıyorum hacizde onların evinde kaldığım için herhangi birşeylerini alabilirlermi..Cevap veren arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim..
Cevap: Askerdeyken Kredi Kartımı Taksitlendiremedim Şuanda Benden Bu Ay Borcumu kapatmamı istiyorlar ama ödeyemiyorum
Bana Yardımcı Olabilecek kimse yokmu acaba ?
Merhaba borcunuzu ne kadar süredir ödemiyorsunuz 60 günü geçtimi bu süre içerisinde hiç ödeme yaptınızmı size sert uslup ile geldiklerinde aynı sekilde cevap verebilirsiniz. Borclu olmak alttan almak anlamına gelmez konu ile ilgli en yakın subeye uğrayarak taksitlendirme işlemi için basvurmanızı öneririm