Merhaba,
İlk önce başıma gelen olayı anlatayım. Arabamla geriye doğru giderken ufak bir kaza geçirdim. Adamın ön tamponunda ufak bir kırık ve birkaç parça boya işlemi vardı. Bana servise gidersek ön tamponun değişeceğini ve bana çok pahalıya mal olacağını söyledi, ve beni bi tanıdığına götürdü. Benimde başıma ilk defa bir kaza geldiği için bu konularda herhangi bir bilgim yoktu ve adamın tanıdığı servis benden kaporta tamiri ve boya için 750 tl. tahsil etti.
Ayrıca bu servis Dubai group sigortanın bi acentesiymiş ve bana kasko yapmam gerektiğini bunun çok önemli olduğuna dair yarım saat dil döktüler. Bende zaten kasko düşündüğüm için peki dedim ve poliçeyi yaptılar.
O zaman ekonomik durumum iyi değildi ve %25 peşin'i veremeyeceğimi söyledim. Onlarda Bana 06/05/2010 tarihindeki ilk taksidinle beraber ödersin dediler.( Kasko yapılma tarihi 06/04/2010 )
Daha sonra benim zorunlu trafik sigortamın 12 milyara kadar karşı tarafın masrafını karşıladığını öğrendim. O an yıkıldım, basbaya adamlar beni dolandırıp bide üstüne kendi acentelerinden kasko yaptılar.
Benim sormak istediğim, ben bidaha o adamlarla muhattap olmak istemiyorum, ve o acenteden yapılan kaskomun iptalini istiyorum. Şu ana kadar hiç para vermedim, kaskoya para ödemesem poliçem direk iptal olurmu? Yada kaskomun iptali için dilekçeyle Dubai group sigortaya başvursam, benden herhangi bir ücret tahsil ederlermi?
Bu arada ben poliçeye hiç bir şekilde imza atmadım, sadece onlar imzalayıp bana 4 sayfa sözleşme verdiler. Ayrıca bu süre içerisinde kaskonun karşılayacağı hiç kaza yapmadım.
İlginize teşekkürler.