Ücret ödenmemesi ve sözleşme feshi
01.06.2010 tarıhınde maasım 3 aydır odenmedıgı ıcn işyerini terk edip 02.06.2010 tarıhınde noterden 4875 sayılı yasa geregı maaslarımız odenmedıgınden dolayı sozlesmemı tek taraflı olarak fes ettıgıme ve tazmınat ve maas alacalarımın tarafıma odenmesı hususunda ıhtar cektım.
şirketin elıne bu tebligat 08.06.2010 tarıhınde ulastı ve ben bu sure ıceısınde işyerine gıtmedım artık cunku odeme alamadıgım bıryerde calışmanın anlamı yok ıdı.şirken buduruma istinaden tutanak tutmus iş yerine gelmedıgım ıcın ve 11.06.2010 tarıhınde tarafıma teblıgat geldı ısyerıne gelmedıgım ıcın sozlesmemı fes edeceklerını ve tazmınat vermıyeceklerıne daır sımdı ne yapmalıyım şirket 09.06.2010 tarıhınde dahı tutanak tutmus ancak benım teblıgatım 08.06.2010 da ellerıne gectı yanı sonradan tutulan teblıgatda hızlarını alamamıslar.Ne yapmalaıyım ve tazmınat hakkım ısyerıne gıtmedıgım ıcın ortadan kalkarmı.ve ayrıca elımde gelır belgem var ssk prımlerımız eksık yatıyor gelırım 2250 tl ıken ssk ya 1500 tl olarak gosterılıyor hatda bu gosterme ıslemı yukselmıs halı 3 ay oncesıne kadar 900 tl ıdı ben artık cok yoruldum ve hastayım şeker hastasıyım ve aşırı decerde rahatsızlanıyorum bana yardımcı olun ne yapmalıyım gonderdıklerı teblıgata ne cevap vermelıyım. çok acıl yardıma ıhtıyacım var..
Cevap: Ücret ödenmemesi ve sözleşme feshi
İş mahkemesine dava açabilirsiniz.