Hukuk Makaleleri ve Mevzuat Kısmına yeni bir hukuki kaynak eklendi, üzerinde tartışmak ister misiniz :
İlgili veri linki - Konu: Haczedilmezlik Şikayeti - Emekli Maaşının Haczi - Maaş Üzerindeki Haczin Kaldırılması İstemi
Printable View
Hukuk Makaleleri ve Mevzuat Kısmına yeni bir hukuki kaynak eklendi, üzerinde tartışmak ister misiniz :
İlgili veri linki - Konu: Haczedilmezlik Şikayeti - Emekli Maaşının Haczi - Maaş Üzerindeki Haczin Kaldırılması İstemi
Emekl arkadaşlar için bildiğim şeyleri tartışmak isterim.bazı banka avukatları bu forumda ''yargıtay 13.daire başkanlığının verdiği kararı okumadıklarının yazmış cevap verememişlerdir.ve bizde 5510 kanun 93 maddesini tartışıp durugyoruz.ben bu kanunu akşam haberlernde okudum.Avukat arkadaşlar herhalde ve gerçekten okuyamadıklarını bu yüzden yorum yapamadıklarını meşguliyet sebebi olarak yorum yapamadıklarına meşguliyetten olduğuna inanıyorum.ama forumda gördüğüm kadarıyla 3-5 avukat yardımda bulunmuş banka avukatlarıda güzel şeyler söyleyip karşılarında ezik bilgi sahibi olmayan arkadaşlerın herşeylerini alıyorlar.bence şu anki durum çok farklı .recep peker kredi kartı anlaşması yapmış borcunu ödemediği ve aynı bankadan 5-6 kredi çekmiş konu yargıtaya gitmiş yargıtay bunu kötü niyete bağlayıp emeklilere de tokat vurmuş oluyor.ey recep peker sen emekli maaşından yaklaşık6 kredi çekiyorsun yargıdan tokadı yiyiyorsun bu bütün emeklilere yansıyor.kusura bakma ama se ni İİK ve5510 kanun 93 te kurtaramaz.ama bende şu anda 10 u aşkın yargıtay kararı ve birde Anayasa hükmü var.şimdi ne olacak ey peker ihtiyacı olan emekli belki alamayacak ve senin yüzünden binlerce emekliye haciz......sen dua ette seni nitelikli dolandırıcılıktan içeri almasınlar....