Cep telefonundan dolandırılmak
arkadaslar merhaba bugün eşimin telefonunu emniyet müd. arıyorum diye arayıp sorular sormuslartelefonun sahibinin kimlik bilgisiyle baska biri kredi çekiyormus dolandırıcılık yapıyormus diye eşimde gercek zannederek benim adımı soyadımı telefon numaramı ve çalıstıgım yerin adını vermiş daha sonra beni aradılar telefonla emniyet müdürlüğünden aradıgını söyleyen kişi ali oral isminde birinin benin kimlik ve telefon bilgilerimi kopyalayıp benim adıma bankalardan kredi çektiğini kredi kartı aldıgını söyleyerek beni telefonda konusmaya tuttu sordugu sorulara cevab vermemi istedi benim telefonumu acık tutmamı ve en yakın banka subesine gitmemi hesabın varsa onları kapatmamı ısrarla istedi ve bu sözleri tekrarladı ben ilk olarak bankaya falan gidemem dedim ikincisi sen kimsin seni tanımıyorum felan dedim telefonu suratına kapattım
aradan 2 dakika gecti tekrar aradı sen cumhuriyet savcısının telefonunu nasıl kapatırsın suratımıza diye hırsla yüksek sesle bagırarark konusup bu sefer telefonu karsı taraf kapattı
daha sonra önce bankamı aradım bankada bir sorun olmadıgı söylendi
sonra karakola ugradım bilgi vermediyseniz önemli degil dediler sizlerle paylaşmak istedim fikri olan varsa fikirlerinizi alabilirim ne yapmalıyım sizce
size telefon numarasını veriyorum aklınızda olsun bu numara ararsa cevab vermeyin 05343396837
Cevap: Cep telefonundan dolandırılmak
Bi kendini uyanık zanneden gerzekler bunlar kaale almayın...
peki savcılıga felan basvurmak gereklimi yada 155 bilgi vermelimi benim canımı sıktılar baskalarıda üzülmesin sıkılmasın internetten ve telefonumla bankacılık işlemleri ve alısveriş işlemlerimi gerceklestiriyorum burda sorun olurmu
İnternet üzerinden emniyet müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz. Hesaplarınızla ilgili bir bilgi vermediyseniz sorun olmaz bu konuyu bankanıza bildirmişsiniz zaten.