Şizofreni ilaçları kullanıyorum, askerliğimi nasıl ve kaç sene tecil ederler?
mrb.ben 1987 doğumluyum.3 sene askerliğimi tecil ettirdim.5 senedir tedaviye dirençli şizofreni ilaçları kullanmaktayım.prof.doktorum askerlik yapamaz diye kağıt yazacak ve ekimin 15 i gibi askerlik şubesine gidip hastaneye sevk alacağım.anladığım üzere 1 sene sonra gel diyecekler ve bu 5 sene sürecek deniliyor.şimdi sorum ilaçlar çok ağır olduğu için normal yaşamda da zorluk çekiyorum.böyle bir hastalığım olduğu için hastalığın geçmesini mi bekleyecekler yoksa hemen çürük raporu verip bir daha gelmemi diyecekler?.kurulada çıkacakmışım ve doktorlar bazı testler yapacaklarmış.4 5 kere hastaneye yattım.beni araştırsalar yani elimde kant var askerlik yapamaz diye.askerden kaçmak değil niyetim.sadece ilaçlarımı bırakırsam hayatım kayarmış ilaçsız yaşamıma devam edemezmişim.bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
saygılarımla
Cevap: Şizofreni ilaçları kullanıyorum.askerliğimi nasıl kaç sene tecil ederler?
şizofren bir insan hiç bir şekilde askerlik ypaamaz benim dedem şizofren durumunun nekadar ağırve vahim olduğunu biliyorum 1.5 yıldır banyoya girmiyor banyoda ona suikast yapacaklarını saniyor :S olaylar buakdar vahim yani şizofrende
ilaçsız ölmezsinde bişeyde olmazsın sadece gelen sesler artar.
Cevap: Şizofreni ilaçları kullanıyorum, askerliğimi nasıl ve kaç sene tecil ederler?
şizofren hastalığım olduğu içinn askerlik işlemlerini sordum ama neyse şizofren olmak kader gibi bişey her insanda çıkmaz bu hastalık...