-
Senet imzaladık
mrb arkadaşlar...
mayıs 4nde kapı ve dolap yaptırmak için birisiyle anlaştık..ama sadece kapılar için senet yaptık..3 gün sonrada adam dolapları 40 gün sonra yaparım dedigi için vazgeçtik.acelemiz oldugu için vazgeçtik.kapı için 900 liralık senet imzaladık yanımızda şahit de vardı ama onun imzası yoktu mal tesliminde parasını vericektik malı teslim aldık. bunlar kapıları takarken adamın karısı bizi aradı siz parayı verin ben size yarın seneti veririm dedi.iyikide vermemişiz ertesi gün annem parayı vermek için kadının ofisine gitmiş parayı getirdim seneti alabilirmiyim demiş kadında senet kocamda deyince annemde parayı vermemiş.kapılar iyi takılmamış zaten ev de tek annem oldugu için gece karanlığında anneme mal teslim alındı diye imza attırmış..ertesi gün sabah kapılara bakmaya gittik kapılar aralık ve kapanmıyorda ayrıca kesimi bile yamuk yapılmış...ertesi gün babamaradı kapıları ben yokken takmışsın baktım kapılar kapı denecek tarafı yok kapanmıyo bile dedi.adam da ondan sonra tehdit etti..işte babam gel kapılara bak diyince bensenin hal çarene bakıcam diye tehdit etmiş.. küfür felan etmiş kardeşimde konuşmaları telf kayıt etmiş..yani biz bu adamı ses kaydıyla birlikte mahkemeye versek durum ne olur_? ayrıca bu seneti ben 40 milyarlık yapıcam diyomuş yapabilirmi bu seneti bize karşı kullanabilirmi..?:k