Kapanış defteri olmadan devrimi ticaret sicil gazetesinde nasıl yayınlatabilir.
Merhabalar
Acil bilgilerinize ihtiyacım var. 2003-2004 arası aktif çalıştığım şirketimi 2004 de devrettim. karar defterinde karar onay alındı ve noter de devir işlemim yapıldı.Yanlız o dönemde ticaret sicil gazetesinde devir işlemini yayınlatmadıkBu işlemin yapılacağını bilmıyordum . Bu durumda şirket hala üzerimde faal görünüyor. Ve bu zamana kadar olan şirket vergi borcuda üzerime çıkıyor.Devir işleminde sonrakı vergi borcumdan muaf olmak istemiyorum. Üzerime kayıtlı olduğu dönemdeki şirket borclarım kabulum ama devir işlemimden sonrakılerden nasıl kurtulabılırım. Kısacası şuan elimde karar onay defteri yok. Şirket ortağımla münasebetli ayrıldık. Kendısıne de ulaşamıyorum.Elimde sadece noterde devir ettiğim hisse senedi evrağım, devrettiğim kişinin ikametgahı ve de kişinin nufüs cüzdan sürati var. Şimdi ticaret sicil gazetesinde devrimi yayınlatmam birçok sorunumu çözücek.Geriye dönük işlem nasıl yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Bilgileriniz için şimdiden tsk ler.
Saygılar.
Cevap: Kapanış defteri olmadan devrimi ticaret sicil gazetesinde nasıl yayınlatabilir.
yeni bir karar defteri notere onaylatıp işlemlerinize devam edebilirsiniz.
Cevap: Kapanış defteri olmadan devrimi ticaret sicil gazetesinde nasıl yayınlatabilir.
Selçuk bey yardımlarınız için teşekkür ederim.Bir konuda daha beni aydınlatırsanız sevinirim yeni bir karar onay defterini notere onaylatmam için neler gerekli acaba nelere ihtiyacım var.Ne yapmam lazım yardımlarınız bekliyorum.İlginize çok çok teşekkür ediyorum.