Hukukçu arkadaşlar Lütfen beni aydınlatın çıkmaz bir yoldayım.
2000 senesinde babamız rahmetli oldu ne olduysa ondan sonra oldu biz 3 erkek 1 kız ve birde anamız var babamız yaşıyorken babamıza ait arsamızı müthaite vermiştik ve müthait 1999 depreminde apartmanı kaba inşaat halinde bırakıp kaçtı
10 Dairelerin 5 ini topraktan müthait satıp kaçtı tabiki babamız öldükten sonra hepimiz kardeşlerim annem mütaitin satıp kaçtığı 5 dairedeki oturanları tahliye kararı çıkartmak için noterde kardeşime vekalet verdik 10 sene olmasına rağmen 2 erkek 1 kız 1 de anam
1 inedekiracı yerleşti bende kirada oturuyorum anneme kardeşlerime hani benim hakkım babamdan kalan maldan herkez aldı bir tek ben alamadım dedim sonra bana yok mok işte diye beni oyalıyorlar bu durumda bana diyorlarki bize kalan 5 dairenin 2 sine erkek kardeşlerin 1 ine kız kardeşin 1 inde annen oturuyor 1 inide kiracı oturuyor ve ben abileri olarak o kiracının oturduğu daire benim dediğimde annem ben oranın kirasıyla yaşıyorum diyerek beni devre dışı bırakarak beni mirastan mahrum ediyorlar. benim burda ne yapmam lazım . ben müthaitin sattığı 5 daire için kardeşime vekalet verdim acaba verdiğim bu vekalet benim mirastan payımı etkilermi ? önümü kapatırmı ?
Lütfen bana yardımcı olun çok zor durumdayim . Önümü nasıl açabilirim.