Cevap: Ev kiralamak üzereyiz..
1-Kırtasiyeden al.
2-Kabul etmez ,yasalaşmadı.
3-Gerekmez.Uzun zaman oturmayı düşünüyorsan tapuya şerh verdir.
4-Koyabilirsin.Yasalaşmaz.Haklaşır.
5-Hatalı kullanım varsa ödersin.Yoksa demirbaş olduğundan ,uzun zamanlar kullanıldığında makina eskir ve tamir isterse duruma göre kiraya veren öder.(Teknik servis açıklamasına göre)Yada yarı yarıya ödersiniz.Bunu da sözleşmeye yaz.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Evin girerkenki halini kanıtlamam için fotoğraf çekmem veya video çekmem bir işe yarar mı acaba? Bu işlerde çok alengirler dönüyor ya ondan dolayı diyorum.
Sözleşmeye "Teslim alınan kombi ve diğer ekipmanlar arızalandıkları taktirde, tamir bedeli teknik servisin vereceği teknik servis raporunda belirtilen arıza sebebine göre ödenecektir. Kullanım hatası olması durumunda kiracı, kalan haller durumunda ev sahibi tarafından tamir bedeli ödenecektir" desek yeterli olur mu?
Bu arada ilk mesajımda "yasalaşır mı" demişim. "madde yasallaşır mı" yani "geçerlilik kazanır mı" manasında yazacaktım özür dilerim.
1. soru olarak yazdığım maddede : Kırtasiyede satılan sözleşmelerde benim bahsettiğim gibi ek maddeler koymak için yeterince yer var mı bilmiyorum ama eğer yoksa word'ten çıktı almak istiyordum, bu sebeple sordum.
Çok güzel bir Türkçeniz var.Kutlarım.