merhaba .kiracımız üst katımızda oturuyor.ikazlarıma rağmen ısrarla gece 1,2,hatta 3 te temizlikle meşgul oluyor.aile içi sesleri çok oluyor.çamaşırlarıma kirli su döküyor.oğlumun bisikletini intikam alırcasına sarsıyor.uykularımızı kaçıracak şekilde rahatsız ediyor.ve her uyarımda her nedense kabul etmiyort.dün gene aynı sıkıntıyı yaşayıp rahatsızlığımı dile getirdim.kapı girişinde bize hakaret ettiğini ve bunu duyduğumu tekrar yapmamasını istedim.cevap olarak benim namusuma ağır hakaretlerde bulundu.bu arada ben eşimden ayrı ailemle oturan bir bayanım.bir sinirle ağzından çıkanı kulağı duymadı tüm çevreye karşı çok küfürlü ve argolşu konuştu.ben ilahiyat fakültesi mezunu çevresince iyi bir yer edinmiş saygın lığı olan bir bayanım.bu bayanı (bayann demeye bin şahit ister ağzı çok bozuk)şikayet etmek istiyorum.tazminat davası açabi,lirmiyim.12 yaşındaki kızımın önünde ağır ithamlarda bulundu.çevremde hep duymuş.ne yapabilirim.hukukiş yoıldan yapmam gerken yolları söylerseniz çok sevinirim.