1. Ağır Çocuk Mahkemesinde hakkımda açılan dava sonuç bulmuş
e-türkiyeden şifre aldım bugün internette gireyim ne var diye bakacaktım ki hakkımda 2005 te dava açılmış www.turkiye.gov.tr den dava bugün sonuçlanmış uyap dan baktım ordada sonuçlanmış sonuç ne demiyor karar la ilgili bir bilgi yok. Bu dava ile ilgili bir yazı gelmedi bana.
İstanbul 1 çocuk ağır mahkemesi. Suç olarak ptt veya banka kamu kurumlarını kullanarak dolandırıcılık. 2004 te Mersin/Tarsusta ağır ceza mahkemesinde yargılandık arkadaşla bir ay ceza evinde durduk cezayı erteledi yaş ufaklığından ve topluma kazandırılmak için.
Dava açan adamıda tanımıyorum sadece internetten sipariş verirken sallamasyon bir isim attık o adamında kredi kartı kullanılmış dava açmış emniyette söylemişlerdi o zaman ama yok bu şahsın kredi kartını kullanmadığımızı sadece isimini kullandığımızı bu şahsı tanımadığımızı bildirdik. Dava açıldığına dair hiçbir tebligat gelmedi bana bu davanın sonucu ne zaman tebligat olunur yada ne sonuç çıkacağı hakkında bilgisi olan varmı.
Teşekkürler.
Cevap: 1. Ağır Çocuk Mahkemesinde hakkımda açılan dava sonuç bulmuş
telefonla kalemini aradım berat etmişim dedi. şimdide acaba kalemdeki bayan bana yalanmı söyledi adresimi aldı tebliğ kararı göndermek için. böyle birşey olabilir mi?