Toplam 1 dosya bulunuyor
Davamın İddanamesi Geldi, Bir Bakar mısınız?
Arkadaşlar, önceden tanıdığım bir şahıs bana arabamda saldırdı 5-6 yumruk attı ve suratıma tekme attı. Doktor kati raporundada yüzümde kırık tespit edildi. İlk duruşmaya gittim ne avukat tutmuşlar nede kendisi gelmiş sadece babası geldi izleyici olarak.
İlk duruşmada 3 tane şahit ifade verdi aynen olayın olduğu gibi ve mahkmeye facebook'ta sayfasına koyduğu arabamın plakasını izgara kızartırken yine aynı karede gülerken çektirdiği resmide hakim hanıma verdi avukatım.
Duruşma sonunda ise hakim hanım 25 gün sonraya dava günü verdi ve şahsın zorla getirtilmesi için karar verdi.
İlgili iddaname aşağıda, sizce dava sonunda bu kişi içeriye girer mi yoksa para cezası ile yırtabilir mi ?
Cevap: Davamın İddanamesi Geldi Bir Bakarmısınız ?
Kesin olmamakla birlikte kanaatim bu şahsın hafif hapis cezası alacağı ve bu cezanın infaz edileceği yönünde. Elbette hakimin takdiri. Paraya çevirip erteyelebilir de. HAGB de çıkabilir. Siz tazminat davası açtınız mı ?
Cevap: Davamın İddanamesi Geldi, Bir Bakar mısınız?
Merhaba, hayır tazminat davası açmadım. Sizce acayım mı yani değer mi ? Birde şoyle birşey var kişinin 2 yıl önceden bir kamu çalışanını saldırmaktan 5 yıl denetimli serbestlik kararı olabilir. Bu nasıl değiştirir davayı ?