Demirbaşla kiraya verilen mülk ve demirbaş üzerine haciz
dükkanımı içinde demirbaş listesiyle bi şirkete kiraya verdim. kiracı 3-5 ay ödeme yapmadı daha sora dükkanı terketti. elektrik su vs ustume oldugundan gıdıp borcları kapattım. şirket zor durumda oldugundan pıyasayada borcları var. gecenlerde icradan geldiler ve dukkanının ıcındekı makınelerı hacız etmek ıstedıler ben demısrbas lıstesıyle kıra kontratımı gosterdım. ıcındekı makınaların bana aıt oldugunu soledım yınede ıcra edeceklerını soleyıp polıs cagırdılar makınaları sokmeye calıstılar sırket yetkılısını buldum oda aynı aynı seylerı soyledı ve borcu ustlendı. ve odeyecegını soyledı. ıcra memurunun yaptıgı durum yasal mıdır? Sonuçta borçlunun oradaki demirbaşla bir ilgisi yoktur onların sahibi benim bu durumla bir daha karşılaşmamak için ne yapabilirim?
Cevap: demirbaşla kiraya verilen mülk ve demirbaş üzerine haciz
Istihkak iddiasında bulunabilir haciz nedeni ile de tazminat talep edebilirsiniz
Cevap: Demirbaşla kiraya verilen mülk ve demirbaş üzerine haciz
hacize izin vermedim kişiyi borcuna şahsı kefıl yaparak tahsıl edıcekler oda bu durumu taahhut ettı ancak ben bı daha ıcradan gelırlerse nasıl bır yol ızleyebılırım. tabellalarını vergı llehvalarını soktum ama sırket adresı olarak burası gorunuyor