Karmakarışıik bir ehliyet kaptırma!
herkese iyi gunler..
biraz uzunca fakat eminim sizlerde sasiracaksiniz..
bundan 3 ay once 3 arkadasim ile bi kac kadeh biseyler ictik.tanidigimizin birinin evinin onunde benzinimiz bitti bizde tanidik oldugu icin cagirdik arabasiyla benzinlikten benzin alip gelebilir miyiz diye sorduk..
o kiside alkolluymus(100 promil) az sonra gelicem diyerek yanimizdan ayrildi abisinin evinin zilini caldi olayi sanki zorla bisey istiyormusuz gibi cevirdi kan cikicak filan dedi..
sonra 10 dk icinde polis geldi ve annesi abisi filan sokaga cikti irz dusmani ivir zivir diye.
polise rahatsiz ettigimizi zillerine bastigimizi soylemis polislere ne kadar laf anlatmaya calissakta anlatamadik..arbede yasandi ben olay iyice buyumesin diye polisleride alip karakola gittim ben gidince arbede kavgaya donusmus.
karakolda ifadeden sonra hastaneye goturduler 138 promil alkol cikti ordan tekrar karakola goturuldum ve serbest birakildim..
ifademde seyir halinde icmedik arabanin yakiti yok gitmemize imkan yok diye ifade verdim.
polislerde kesinlikle arac ustunde gormedi beni..
sikayetci olmuslar 3 ay sonra yani bi kac hafta once ihbarname kagiti geldi bana..
savciliga gittim ne oldugu hakkinda hic bir bilgim yok savci hatirlatti bidaha ifade almak istedi..
bi onceki ifadem gecerlidir deyip imzaladim..
arkasindan karakoldan arandim gelip aldilar beni karakola gittik
savci ehliyetini alin demis..
ehliyetimi aldilar olaydan 3 ay sonra!!!!
ehliyeti aldiklarinda hic bir sekilde kagit imzalamadim
ruhsat filanda vermedim...
yalniz ogrendim ki savcilikta ifadem seyir halinde biseyler ictikten sonra durduk diye yazilmis ama karakolda o sekilde ifade vermemistim..
trafik polisi tutanagi 3 ay once tutarim 3 ay sonra alirsin dedi 600 tl karsiliginda..
diger iki arkadasim ne karakola goturuldu nede bir ceza aldilar..
sadece ifade verdiler o kdar..
sizden ricam bu durumda yapabilecek biseyim var mi ??
bu soruma cevap verebilirseniz cok sevinirim..
tesekkurler....
Cevap: Karmakarışıik bir ehliyet kaptirma!
biri bı tavsıyede bulunsun lutfen
gecmıs olsun ... sansın yokmus
tesekkurler..hic sansim sanirim..
da
bir sans dogabilir mi yardimci olacak hukukcu olan arkadaslar cevap verirse sevinirim..
bunun dogrultusunda bi hukuk burosuna gidip yardim talep edecegim