Cevap: avukata tehdit iddiası
2007 yılında vodafondan bir hat almıştık.hattı 2008de kapattırdık ve borcumuz olmadığı söylendi.ancak geçen hafta elime bir icra tebligatı ulaştı.nişanlımla birlikte borcu ödemeye gittiğimde ise avukat tebligatta görünen 140tl'lik borcu bize 340tl olarak söyledi.biz nasıl olur diye sorduğumuzda bizi odadan kovdu.bizde onu şikayet edeceğimizi söyledik.biz daha sonra borcu 290tl olarak icraya ödedik.benim hakkımda hakaret,nişanlım hakkında da tehdit davası açmış.pazartesi günü savcılıktan aradılar ve bugün ifade vermeye gittik.iddialar o kadar asılsız ki tamamen kötü niyetli ancak yanında çalışan avukatlar şahitlik yapmış.hakaret davasında kendisi de uzlaşma istemiş ancak tehdit davasının sonu nereye varacak çok endişeliyim.
Siz de şikayetçi oldunuz mu
biz vodafona şikayet ettik sadece
Ölümle tehditte resen soruşturma yapılır.Şikayetten vazgeçme olmaz.Sizin yapacağınız güçlü bir savunma yapmak, bulunduğunuz ilden avukat yardımı alın.
aslında ölümle tehdit olmadı ama onlar o şekilde şahitlik etmişler.benim sormak istediğim eğer ben ceza alırsam (hapis yada para cezası ne şekilde oluyorsa)bunun ertelenme durumu varmı ve bu durum benim ilerideki memuriyet hayatımı etkilermi